Туитър беше недостъпен в продължение на около час за хиляди

...
Туитър беше недостъпен в продължение на около час за хиляди
Коментари Харесай

Туитър се срина, хиляди потребители по света бяха засегнати

Туитър беше недосегаем в продължение на към час за хиляди консуматори по целия свят, което е първият сходен срив от февруари насам, демонстрират данни от уеб страницата за следене на спиранията Downdetector.com., съобщи Ройтерс.

Имаше към 50 000 сигнала за проблеми с Туитър в Съединени американски щати. Потребителите в други страни, като Англия, Мексико, Бразилия и Италия, също оповестиха, че мрежата е спряла да действа, показва уебсайтът.

Не е ясно каква е повода за спирането. За момента няма коментар, показва Ройтерс. Впоследствие беше обявено, че в огромната си част услугата е възобновена и без достъп остават към 2000 консуматори.

През февруари Tуитър претърпя спиране, засегнало няколко хиляди консуматори. По-късно от компанията обявиха, че са отстранили софтуерна неточност в своя уеб страница.

Преди дни Tуитър подаде иск против основния изпълнителен шеф на " Тесла " (Tesla Inc.) Илон Мъск за нарушение на договорката за 44 милиарда $ за покупка на компанията и изиска от съда в Делауер да подреди на най-богатия в света човек да приключи сливането на контрактуваната цена от 54,20 $ за акция на Tуитър.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР