Туит, за който се твърди, че е публикуван от боксьора

...
Туит, за който се твърди, че е публикуван от боксьора
Коментари Харесай

Боксьорът Райън Гарсия НАИСТИНА ли предсказа срутването на моста в Балтимор, след като „туитът“ стана вирусен?

Туит, за който се твърди, че е оповестен от боксьора Райън Гарсия, стана вирусен, като хората настояват, че първенецът в лека категория за 2021 година е предсказал трагичното сриване на моста в Балтимор, преди то да се случи.

Огромен товарен транспортен съд Dali изгуби надзор и се вряза в моста Francis Scott Key Bridge в ранните часове на вторник, причинявайки огромна част от моста с дължина 1,6 благи да падне в река Patapsco. Шестима изчезнали строителни служащи, които са работили по моста, поправяйки дупките, се считат за мъртви, оповестиха управляващите. Издирването на телата им беше спряно през нощта, само че е възобновено в сряда сутринта локално време.

Докато избавителните старания не престават, видео, оповестено в TikTok, твърди, че професионалният боксьор Гарсия е предсказал бедствието, преди то даже да се случи. Видеото, което е гледано повече от 290 000 пъти, демонстрира обява в X (официално Twitter), която Гарсия е разгласил. „ НЕЩО ЛОШО ЩЕ съдебна експертиза СЛУЧИ В БАЛТИМОР, МЕРИЛЕНД НА 26 МАРТ 20...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР