TUI отменя до средата на август почивки в държави, включително

...
TUI отменя до средата на август почивки в държави, включително
Коментари Харесай

TUI отменя почивки в горещи точки, включително България до 8 август

TUI анулира доникъде на август почивки в страни, в това число Испания, Италия, Кипър, Гърция и Турция . Обявени са проекти за анулация на почивки в горещи точки, в това число България до 8 август , заради продължаващата неустановеност към интернационалните пътувания по време на пандемията.

Компанията съобщи, че туристите, наранени от анулирането, ще могат да изискат цялостно възобновяване на пари в брой, да преминат към по-късна дата или да резервират различна отмора със тласък за резервация.

Предлага се и гъвкава политика за резервация, което значи, че можете да измененията почивката си до 14 дни преди пътуването, за почивки, които би трябвало да стартират до 31 октомври .
 Independent поучава британците, Covid безвредна ли е България за туризъм
Independent поучава британците, Covid безвредна ли е България за туризъм

И да, и не, английското външно министервто към момента " поучава против всички пътувания, с изключение на от значително значение "

Операторът продължава да предлага почивки за редица дестинации със зелен и оранжев лист , да не приказваме, че тази седмица възобнови полетите си Ямайка, Мароко (специално Маракеш) и Скиатос.

Компанията възнамерява също да възобнови маршрутите до Аликанте, Крит, Хърватия, Фуертевентура, Кефалония, Ла Палма и Малага през идващите няколко седмици .

Отказват се дестинации от аления лист и тези, за които се изисква карантина при идване, в случай че това не може да се избегне посредством Covid тест.

Компанията е отменила и почивки с полети, които не са от TUI до Австрия, Индия, Индонезия, Малдиви, Мавриций, Шри Ланка, Танзания, Тайланд (Пукет), ОАЕ и Съединени американски щати до 15 август . Това включва също Канада, Кения, Сейшелските острови и Тринидад и Тобаго.
 Английският
Английският " Ден на свободата " се трансформира в ден на всеобща самоизолация

Икономически залог с Covid - ефикасни ли са имунизациите против гибел при отворена стопанска система и нарастване на случаи

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР