Тухел: Неймар и Мбапе трябва да са готови за ЛивърпулДвете

...
Тухел: Неймар и Мбапе трябва да са готови за ЛивърпулДвете
Коментари Харесай

Тухел: Неймар и Мбапе трябва да са готови за Ливърпул

Тухел: Неймар и Мбапе би трябвало да са подготвени за Ливърпул
Двете звезди в офанзивата на ПСЖ Неймар и Килиан Мбапе може да играят против Ливърпул в сряда вечер, съобщи старши треньорът Томас Тухел. Те се завърнаха във френската столица с контузии от интернационалните мачове и сигурно ще пропуснат семейството на Тулуза от Лига 1 на следващия ден. Неймар получи контузия на слабините в другарската среща с Камерун, до момента в който Мбапе нарани рамото си в мача против Уругвай.

"Добрата вест е, че травмите им не са съществени, само че няма да поемаме никакви опасности и те ще пропуснат срещата с Тулуза. Говорих с доктора и със самите играчи и моето мнение е, че те ще са разполагаем за мача от Шампионската лига. Това няма да е първият път, в който играем без тях двамата и по тази причина би трябвало да намерим решения, с цел да си свършим работата. Имаме доста топ играчи, които има какво да покажат", сподели Тухел на конференция преди мача от шампионата.

Парижани могат да си разрешат неверна стъпка в Лига 1, само че не може да се твърди същото за мача им против Ливърпул от ШЛ. Отборът е на трето място в група "C" с пет точки и при загуба от "червените" по всяка възможност ще се сбогува с шампионата на богатите още след груповата фаза. От друга страна, възможна победа ще значи съвсем несъмнено класиране към осминафиналите. Последният дуел на ПСЖ е посещение на Цървена звезда. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР