Тухел беше уволнен от Челси само седем мача след началото

...
Тухел беше уволнен от Челси само седем мача след началото
Коментари Харесай

Тухел: Тъжен съм, не си довърших работата в Челси

Тухел беше уволнен от Челси единствено седем мача след началото на сезона, откакто загуби от Динамо Загреб в Шампионската лига. Решението пристигна като нещо изненадващо, откакто новият притежател Тод Бойли пръсна парите през лятото, като наподобява даде на Тухел всичко, от което се нуждаеше, с цел да завоюва огромни титли със сините.

След като се появиха клюки за безредици в съблекалнята след напускането му, Тухел съобщи, че е имал тясна връзка с играчите си до края. Той сподели пред The ​​Hindu: " Тъжен съм, тъй като считам, че работата ми в Челси не е приключена. Имах фантастични връзки с играчите. Имахме фантастични връзки с целия личен състав.
 Обамеянг се надява да накаже Арсенал в дербито на Лондон
Обамеянг се надява да накаже Арсенал в дербито на Лондон

Нападателят не се раздели другарски с отбора

Преодоляхме необикновено сложен интервал от промяна на собствеността и санкциониране (от държавното управление на Обединеното кралство). А преди този момент имахме Ковид-19. Така че беше много взискателно, само че също по този начин беше доста, доста обвързващо. Така че направихме това дружно и бях в дълготраен проект. Бях подготвен да измина дълъг път, тъй като се усещах благополучен, само че притежателите имаха друга концепция и би трябвало да я приемете.

Тухел пое поста от Франк Лампард през 2021 година, като завоюва Шампионската лига в границите на шест месеца, откакто беше подложен отпред. Челси приключи на трето място предишния сезон, достигайки до финала и на двете национални купи преди изненадващото уволняване при започване на този сезон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР