тудени утрини, топли следобеди и вечери, в които ти се

...
тудени утрини, топли следобеди и вечери, в които ти се
Коментари Харесай

Грижата за периферната нервна система няма сезон

тудени утрини, топли следобеди и вечери, в които ти се желае да гледаш обичания сериал, нахлузил вълнена шапка, два чифта чорапи и зимни ръкавици. Температурите внезапно се трансформират, вратът е вцепенен, кръстът боли, усещаш изтръпвания или мравучкания по крайниците, съпроводени от повсеместен дискомфорт, който пречи да се насладиш на пъстрите багри на открито. Есенните месеци надалеч не са толкоз сантиментални, колкото ги разказват поетите, изключително за тези, които страдат от болести на периферната нервна система.

Всеки втори човек в дейна възраст е изпитвал влудяващата болежка от инфектиран или притиснат периферен нерв, която се придвижва по цялото тяло, най-често от шията или кръста към ръцете или краката. Причина за тези неприятни чувства е нарушаването на целостта на миелиновата обвивка на нерва, което води до увреждане на нервната тъкан и погрешно предаване на нервни импулси по тялото. Болката е налице, а с времето става хронична. Смяната на сезоните, без значение че може да докара до обострянето ѝ, не е директна причина за появяването или отшумяването ѝ. Случва се възпалението да нападна и през юни или януари. Усещането е непрекъсната вдървеност, която лимитира подвижността и пълноценния метод на живот даже на хора в 30-те или 40-те си години.

Сред главните функционалности на периферната нервна система са двигателната активност и моторната интензивност на тялото, които елементарно могат да бъдат отрицателно повлияни от нелекувани спортни контузии, повдигане и носене на тежки предмети, сецване, дискови хернии, неправилна работна стойка, а това да докара до хронични болести като плексити, дископатии, ишиас, радикулит. Неврологичните консултативни кабинети са цялостни с хора на всякаква възраст, страдащи от разнообразни недоволства и проблеми, свързани с периферната нервна система, които не отшумяват изцяло, усилват се от време на време и оказват отрицателно въздействие върху ежедневните им отговорности.

Болкоуспокояващите лекарства, масажните процедури, компресите и противовъзпалителните кремове краткотрайно понижават дискомфорта и са кратковременно решение. Скоро болката може да се върне и има риск да стане хронична. За да се подкрепи лекуването на повредения периферен нерв, е належащо да се усъвършенства проводимостта по нервното влакно. По този метод възпалението и отокът в повредената област затихват, а тялото получава нужната помощ за трайно усъвършенстване.

Немският артикул е особено създаден като подкрепяща терапия при болести на периферната нервна система, които са разследване от повреден периферен нерв. Съставките на форсират активирането на оздравителните процеси, спомагат регенерирането на миелиновата обвивка, възвръщат предаването на нервните импулси и понижават възпалението в повредената област.

Основната съставна част на е уридинмонофосфат – нуклеотид от значително значение за производството на миелин - защитното покритие на нервите, което постоянно се наранява при контузия на нерва. Нервните кафези в организма не могат да го синтезират сами, по тази причина е нужен спомагателен банкет на уридинмонофосфат за по-бързо възобновяване.

Съдържа още витамин B12 и фолиева киселина - витамини от група В, които играят значима роля в клетъчния метаболизъм, понижават умората и оказват помощ за естественото действие на имунната система.

се ползва като спомагателна терапия при дискова херния, ишиас, лумбаго, дископатия, плексит, цервикален радикулит, интеркостална невралгия, диабетна полиневропатия, невралгия, спортни контузии и други

е автентичен немски артикул на производителя Trommsdorff GmbH, с над 15 годишна история. Ефективен в актуалната процедура.

Симптомите на болесттите на периферната нервна система не са непосредствено свързани с температурите на открито. Без значение дали е студено, прекомерно горещо, дали ще вали или идва зима, целогодишната добра двигателна интензивност е нужда за по-пълноценен живот.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР