Цялото усилие е за овладяване на държавата – това, което

...
Цялото усилие е за овладяване на държавата – това, което
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Признанието на Борисов за връщането на държавата-бухалка


Цялото изпитание е за преодоляване на страната – това, което приказва той е ролята на ядосано дете, което желае повече и повече, разяснява политологът пред bTV
 
" Сменили шефа на Национална агенция за приходите в Бургас без да ни питат. Как ще вървим на избори? Коя компания ще ни одобри? ", сподели буквално Бойко Борисов по време на националното им заседание за показване на съдружното съглашение за ротацията.
Другите неща от изявлението му нямат изключително значение (порции, власт, овладявания, плаващи болшинства...), само че това самопризнание е фундаментално за разбирането на Борисов за действието на страната.
Признание по какъв начин ГЕРБ са правили и печелили избори до момента.
Признание каква подялба следва за регулатори и правосъдна система.
Признание защо ще ги употребяват.
Да ни приказват за европейски полезности, народна власт, държавност, господство на закона, самостоятелни регулатори, свободна стопанска система е архицинизъм. Казаното от Борисов пред всички медии е алена линия за всички, които желаят демафиотизация на страната. ПП-ДБ са съучастници във връщането на модела на държавата-бухалка ”.
Това написа в собствен пост в обществените мрежи политологът Калоян Методиев.
По-късно, пред bTV той разяснява: „ Какво приказва Борисов, няма никакво значение за това какво прави по-късно – той е цар на сюжетите и на сърденето, в последна сметка прави нещо напълно друго ”. Политологът и някогашен шеф на кабинета на президента Румен Радев съобщи това във връзка изявлението на водача на ГЕРБ Бойко Борисов от Букурещ в късния следобяд в сряда, че отиваме на избори " 2 в 1 ", предизвикани от " Продължаваме промяната – Демократична България ".
„ Цялото изпитание е за преодоляване на страната. Затова му трябват и регулаторите, и повече хора в комисии. Това, което приказва, е ролята на ядосаното дете, което желае да му дадат повече, да му правят отстъпка повече. Това е и повода за фурия в страната, на който сме сега ”, съобщи Методиев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР