Цялото това упражнение е за вътрешна, българска употреба и е

...
Цялото това упражнение е за вътрешна, българска употреба и е
Коментари Харесай

Спасяването на Украйна от България – нов връх в кризисния пиар на ПП

Цялото това упражнение е за вътрешна, българска приложимост и е ориентирано към разколебани, само че елементарно манипулируеми почитатели на Промяната и изключително на Демократична България, написа публицистът Стоян Иванов

Ставаме очевидци на достигането на нови върхове в спешния пиар на „ Продължаваме промяната ”. С тези думи стартира собствен коментар публицистът и коментатор в СКАТ ТВ Стоян Иванов, който дава мнението си за станалото през днешния ден обществено – че България, надали не, била избавила Украйна в ранните месеци на войната с Русия, като „ скрито предоставяла оръжия и боеприпаси ”. Как тъкмо обаче България е съумяла да избави Украйна? Ето какво написа Стоян Иванов:



България продавала оръжия на други страни, а пък те ги предоставяли на Украйна. Защо скрито? Защото в държавното управление имало проруски партии като Българска социалистическа партия и доблестните Кирил и Асен желали да ги излъгват.

Малката детайлност е, че всички разрешителни за експорт на оръжие наложително минават и през вицепремиера и министър на стопанската система. Кой беше той, помните ли? А... Корнелия Нинова! Тоест Нинова, скрито от Нинова, е подписвала серийно позволения за продажба на оръжия и муниции, които да отидат в Украйна. И това било заслуга на Политическа партия...

Още по-иновативен е вторият детайл от спешния пиар. Кирил и Асен издействали дерогация за „ Лукойл ” за доставка на съветски нефт, тъй като българската рафинерия на съветската компания била продавала горива на Украйна. Едва ли не без тези доставки Украйна щяла да остане без горива. Между редовете се пробутва следната теза: Ето поради това позволихме на Лукойл да продава в България горива на цена, все едно че преработва нефт Брент, а не съветския Уралс, който бе доста по-евтин поради глобите и отстъпките.

Не, бе, драги! Друго излиза: Пълнили сте военната каса на Путин освен с парите на българските консуматори от безпричинно по-скъпите горива, само че и с пари от Украйна, в това число с парите, които Западът ѝ подаряваше или заемаше. Та нали и износът за Украйна бе плащан по интернационалните по-високи цени - съобразени с цената на Брент, а не на Уралс. А съветската страна прибира такса за всеки изнесен барел нефт, без значение дали е от държавна съветска, или частна компания. Отделно от свръхпечалбите на Лукойл.

Разбира се, цялото това упражнение на спешния пиар е за вътрешна българска приложимост. Предназначено е за разколебани, само че елементарно манипулируеми почитатели на Промяната и изключително на Демократична България.

Приключвам с едно припомняне във връзка всеобщото им тръшкане в този момент против пРезидента Радев.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР