Цялостна проверка се извършва в Отдел „Местни данъци и такси“

...
Цялостна проверка се извършва в Отдел „Местни данъци и такси“
Коментари Харесай

Икономическа полиция нахлу в Община Видин заради кмета Ценков

Цялостна инспекция се прави в Отдел „ Местни налози и такси “ на Община Видин. Това оповестиха от пресцентъра на Общината.

Икономическа полиция запечата отдела през днешния ден сутринта. Разследването се води под надзора на Окръжната прокуратура и е по отношение на подадени сигнали от жители и от кмета доктор Цветан Ценков.

Това демонстрира напъните както на Общината, по този начин и на всички институции в Република България за гарантиране на бистрота и правомерност при осъществяване на служебните отговорности от страна на държавните и общинските чиновници.

До привършване на инспекцията Отдел „ Местни налози и такси “ няма да работи. Междувременно юридическите и физическите лица ще имат опция да заплащат отговорностите си към Общината на касите на обслужващата банка ДСК, както и във всички останали банкови клонове и в офисите на Изипей.

Видинската общност ще бъде навреме осведомена за резултатите от инспекцията и дейностите, които ще се подхващат на база констатациите на проверяващите органи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР