Цяло съзвездие родни ВИП-ове се прехласнаха по качествените продукти, които

...
Цяло съзвездие родни ВИП-ове се прехласнаха по качествените продукти, които
Коментари Харесай

Лятно парти с пробиотиците Bactojoy на Cavo Beach

Цяло съзвездие родни ВИП-ове се прехласнаха по качествените артикули, които са отлично допълнение за морската отмора на всеки угрижен за здравето си съвременен човек.

нагорещиха пристрастеностите на макс дружно с летния бриз, морската простор, хаус музиката и ледените питиета. Красиви миски и моделки се забавляваха откровено и даже се включиха в промоцията, която се трансформира в същинско шоу.



Много усмивки и въодушевление провокира Bactojoy пробиотични перли за деца с млечен шоколад.

Мариета Захариева показа пробиотичната формула за бебета, дребни деца и подрастващи, както Bactojoy Femin

Всичко за пробиотиците Bactojoy, както и настоящите промоционални пакети можете да откриете .

„ Щастлива съм, че съумях да показва продуктите Bactojoy, пред толкоз изискана аудитория и на такова хитово място. Радвам се, че хората с съвременно мислене бързо схващат изгодите от нашите артикули и ги употребяват “, показа очарователната Мариета Захариева.

Те я позната като сполучлива бизнесдама с четири висши образования. Заемала е значими длъжности в корпоративната сфера, била е шеф продажби в Първа капиталова банка, управлявала е огромен екип и в Банка ДСК като шеф на дирекция „ Финансови консултанти “, работила е като изпълнителен шеф на Асоциацията на българските експортьори, оглавява Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия. Предава своите познания на студенти в Нов български университет и в Международното висше бизнес учебно заведение в Ботевград.

Впечатляващата си професионална биография красивата дама добавя с учредяване на личната си компания „ Булгар Биотик “ ЕООД, която е профилирана в производството на пробиотиците и имуностимулаторите „ Bactojoy “, които се вършат на основата на коластра и потребната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР