Цяло лято държавата се занимава с едно момиче - Емили*

...
Цяло лято държавата се занимава с едно момиче - Емили*
Коментари Харесай

Емили ни показва колко е избушена държавата

Цяло лято страната се занимава с едно момиче - Емили* с тротинетката. Която лети по автомагистрали и булеварди и внимава да не се " шмуга " доста сред камионите. Яхнала мощна електрическа тротинетка.

Цяло лято страната не може да направи нищо против Емили. Да, един път й постановиха санкция от 200 лева, само че по този начин и не стана ясно дали изобщо я е платила. Вместо това сама си призна, че е съумяла да се пребие със 100 км в час на Околовръстния път на София. И дни по-късно си летеше по столичния бул. " България ".

Защото може. И страната през Емили ни демонстрира какъв брой е избушена. До дъно.

Загиналите в Бургас служители на реда, пробвали да спрат рейс с бежанци, възвърнаха границите на страната - същинските и законовите, разгласи патетично служебният министър председател Гълъб Донев. Всъщност служителите на реда починаха безсмислено. И Емили ни го показва.

Законът за придвижване по пътищата не разрешава ръководството на двуколесни транспортни средства без брошура, в случай че подвигат над 45 км в час. На тях им е неразрешено и да излизат на пътища, на които оптималната скорост е над 50 км в час. Отделно е неразрешено преправянето на транспортните средства и премахването на поставените им фабрично ограничители.

Дотук Емили е прегазила най-малко три закона. И от дълго време трябваше да бъде сложена на място. Или чакаме някой да я прегази, тъй като се е шмугнала този път по неволя. И по-късно внезапно водачът да се окаже отговорен и даже да не бъде наказан цялостен живот да сънува по какъв начин Емили се размазва на предното му стъкло като буболечка. Вместо това обаче пътната полиция и цялото Министерство на вътрешните работи си трайкат. Те имат доста по-важни задания да населяват шубраците и да вършат показни акции. Сега е против дрогираните, на следващия ден ще е евентуално против тротинетките, единствено дайте мотив.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР