Цяло десетилетие по-късно Мартина Огнянова продължава да се облагодетелства от

...
Цяло десетилетие по-късно Мартина Огнянова продължава да се облагодетелства от
Коментари Харесай

3 години в леглото му, цял живот с портфейла му: Мартина разпродава подаръците от Слави и печели луди пари

Цяло десетилетие по-късно Мартина Огнянова продължава да се облагодетелства от връзката си със Слави Трифонов. Както се споделя, 3 години в леглото му – цялостен живот с портфейла му.

В момента тогавашната основна балерина на балет " Магаданс “ още веднъж си е стъпила на краката финансово и това е с помощта на някогашния й избраник. Тя разпродава крепко подаръците от него и печели луди пари.

Блондинката въпреки всичко не демонстрира лакомия и ги продава на много занижени цени в интернет. Сандали " Фенди “ да вземем за пример ги е пуснала за 250 лева чифта, което е доста под същинската им стойност. Очевидно задачата на Марти е бърза облага, тъй като ситуацията с парите не е по никакъв начин положително, написа " Уикенд ". 

Интересното е, че Мартина не се срами да разпродава и продуктите, с които е правила секс със Слави. Явно към този момент не й пука въобще за него.

Тя е пуснала обувки с 20-сантиметрови токчета, които наподобяват тези от обувките на стриптийзьорките. И до през днешния ден се носят митове, че с Мартина е била освен държанка, само че и стриптийзьорка на Слави Трифонов. Слагала си обувки с такива токчета и танцувала гола в скута му.

Сега други дами ще имат опция да възбуждат мъжете си с тях. Дано при тях има по-голям и дълготраен резултат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР