Цяло чудо е, че Деян Лозев от Арда премина в

...
Цяло чудо е, че Деян Лозев от Арда премина в
Коментари Харесай

Сагите в Левски са много шум за нищо

Цяло знамение е, че Деян Лозев от Арда мина в Левски след, общо взето, дискретни договаряния, без никакви затруднения пред медиите. Привличането на Симеон Славчев обаче се вписа в цялостната наклонност с образуването на трансферни саги, които, общо взето, са забавни на ентусиастите. " Какво стана с тоя, идва? ", това е нормалният въпрос в синия въртоп от правилни и погрешни информации. Е, Симеон Славчев след дълги диалози с шефовете на казахстанския Карабах разтрогна контракта си и театралничи с фланелката на Левски, като в това време се завъртяха и други претенденти за подписа му. Сега сагата е с холандеца Стайн Спирингс.

Ето някои забавни входящи прехвърляния на " Герена " от последните години, които се проточиха и бяха забавни на почитателите като дълготрайност, развиване и развръзка.

Дарко Тасевски

Македонецът пристигна от Украйна след голямо очакване от Левски. Но Станимир Стоилов бе проучил доста добре играча, беше си го заплюл като заместител на Бардон и в последна сметка го дочака. Също и в този момент Спирингс идва за заместител. Холандецът би трябвало да поеме функционалностите на Давиде Мариани, въпреки и след няколкомесечна " пауза " на този пост, където несполучливо се извъртяха няколко футболисти. Тасевски първоначално бе много неуверен в изявите си, за разлика от Бардон, не се раздаваше в отбранителна фаза, само че след обработката при Стоилов, захапа в титулярния състав и последователно се трансформира в персонален помощник на машината за голове Гара Дембеле. Чакането на Тасевски от Металург Запорожие продължи близо година, в която сините несполучливо преговаряха да го вземат против минимална сума, преди да му изтече договорът в Украйна. В последна сметка подписа прелиминарен контракт и пристигна като свободен.

Мартин Райнов

Левски го притегли от втори опит, даже може да се каже от трети. При летния трансферен прозорец на 2018 година играчът въобще не помръдна от Берое, само че тогава на " Герена " действаше друго управление, различен треньор, както и, несъмнено, различен притежател. При втория опит отново имаше нулев скок. Полузащитникът бе върнат на входа на София и се принуди да вземе автомагистрала " Тракия " в противоположна посока. Сините първо се пазариха с него, след това с клуба му за отплата поради изтичащия след 6 месеца контракт и след дълги и напоителни диалози и разяснения Мартин Райнов мина в Левски. След края на този сезон той още веднъж ще е свободен сътрудник, към този миг не е подписал нов контракт с клуба.
 Снимка 439057
Източник:

Антон Огнянов

При първото прекосяване на играча в Левски тогавашният необут показа, че си е обезпечил услугите на " този Антон от Любимец ", а трансферна сага липсваше. След години сините отново се загледаха в Антон, само че този път от Дунав. И се оформи много добър пазарлък и с клуба от Русе, и с Огнянов. По стичане на събитията тогава от другата страна на барикадата бе изпълнителният шеф на Дунав Ивайло Петков, който към този миг е главен мотор на селекцията на Левски. Сините смъкнаха в последния миг Огнянов от самолета на Дунав за подготовка в Турция. Повторният му престой в Левски не бе белязан с сполучливи игри.
 Левски има сериозна конкуренция за чешкия национал Йозеф Хушбауер
Левски има сериозна конкуренция за чешкия национал Йозеф Хушбауер

Халфът към този момент е бил в София

Николай Михайлов и Валери Божинов

Не слагаме двамата дружно поради житейската им замяна с известните и атрактивни за медиите нежни половинки. Вратарят се върна на " Герена " след много сондажи и клаузи, само че след привличането на Милан Миятович остана твърда запаса. Тази зима Михайлов и Левски си размениха реплики посредством медиите кой на кого какво е заречен, само че на този стадий всичко е на равнище недомлъвки. Валери Божинов и двата пъти мъчно облече синия екип, при първия му престой се показа на от малко малко обичайно равнище, втория обаче към този момент бе зле.
 Снимка 426198
Източник:

Венци Христов

Тук по-голям " принос " има безконечният противник ЦСКА. Александър Томов бе подготвен надали не да разпродаде Кремиковци, с цел да го докара на " Армията ". Левски го взе някак по-леко, само че не и без премеждия и затруднения. Сините се оказаха огромна лъжица за Христов.

Да Коща

Помните перхидроления португалец, който Левски открадна от ЦСКА не без съдействието на някакви комисии в БФС. Развихри се сериозна медийна престрелка сред червени и сини, които бяха водени от треньора Емил Велев. Фелипе да Коща се бе скрил някъде, до момента в който тече сагата, в която беше включен и един чувал с документи. И когато всичко завърши, той се появи на летището с мениджърката Катарина Паунич и телохранител. В Левски, както се споделя, подвигна две корни и това е.

Базил де Карвальо

Втората подред голова машина на Локо Пловдив след Гара Дембеле на " Герена " нямаше и на половина от триумфа на предшественика си, минал по същата верига. Де Карвальо също направи несполучливи опити да облече синята фланелка, като в един миг Левски и пловдивският клуб слязоха на много ниско равнище в връзките, които нямаха белези на професионални договаряния. Имаше даже много неприятни разправии по отношение на вдишване разноските по интервенция и лекуване на футболиста, когато той към този момент бе състезател на сините. Де Карвальо се появи на " Герена ", театралничи с фланелка и сподели, че би трябвало да си оперира рамото и сините си го върнаха в хотела на Локо Пловдив. Той по-късно пристигна като свободен в Левски, вкара някой и различен гол за Левски, само че от него се очакваше много повече, тъй като Гара Дембеле бе вдигнал летвата до небесата.
 Хубчев застава пред медиите, от Левски прецизираха програмата и контролите си
Хубчев застава пред медиите, от Левски прецизираха програмата и контролите си

Първата подготовка на тима е в четвъртък

Кевин Бру

Неговата бе малко като Малкия слон на Странджа планина. Уж доста го желаеха, сякаш скъпо го плащаха (над 300 хиляди евро на Истр), сякаш огромната заплата, сякаш огромните искания, а нищо. Кевин Бру също пристигна от втори опит. При първия пристигна до " Герена " при треньора Илиан Илиев, огледа ситуацията, спазари се, прибра се във Франция, с цел да опакова багажа си, само че не помни да си употребява противоположния самолетен билет за София. Е, въпреки всичко пристигна няколко месеца по-късно, при треньора Николай Митов, а Иво Тонев говореше за него като за международен халф. Бру, който е двойник на тенисиста Ник Кириос, извърши няколко директни свободни удара, също по този начин и подвигна няколко корни и това беше.
 Снимка 294267
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР