Цялата в сапфири, истински и скъпи при това, се показа

...
Цялата в сапфири, истински и скъпи при това, се показа
Коментари Харесай

Криза: Захаринов обсипа Анелия със сапфири, тя обаче е посърнала и тъжна!

Цялата в сапфири, същински и скъпи освен това, се появи Анелия. Певицата събра очите на почитателите си, изглеждайки като натурална принцеса. Тя е една от дребното чалгаджийки, които изрично нямат на ниска цена и просташко лъчение, а и сама е съдействала за това, като не се е направила на киборг от интервенции...

Сапфирите на Анелия, несъмнено, са подарък от обичания й мъж Любомир Захаринов, който е по-млад от нея, само че тя твърди, че е сродната й душа и този, който постоянно е чакала.

Именно по тази причина през днешния ден певицата се изтезава, хвърлиха бомба близки до нея и Захаринов. Анелия била все по-обхваната от тягостни мисли, била тъжна и угрижена. Този път обаче не мъжът е виновният, тъй като Любо не й е поставил рога.

Причината за терзанията на Анелия бил фактът, че още не може да зачене и да роди дете на Захаринов. Да, тя в никакъв случай не е желала повече деца след щерка си Ивон Динева, само че в този момент било друго. Анелия вярвала, че в случай че роди от Любо, двамата ще станат още по-свързани и нищо няма да им отнеме това. Докато в случай че не му даде правоприемник, се бояла, че някоя по-млада фръцла може да й го вземе някой ден.

" Анелия е на 41. Защо й би трябвало да ражда занапред като и тя, и Любо имат деца?! А той в случай че реши да хойка, не едно, ами 100 деца да му роди, няма да го спрат ", разясняват източниците.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Анелия Любомир Захаринов деца сапфири Ивон Динева любовница
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР