Цялата тази атака ме прави още по-решителен какво трябва да

...
Цялата тази атака ме прави още по-решителен какво трябва да
Коментари Харесай

Петър Илиев с патос за Отечеството: Прави се опит за медийното ми тричане. Не съм чел труда на доц. Киселова

Цялата тази офанзива ме прави още по-решителен какво би трябвало да се направи за България, за отечеството. Това съобщи претендентът за Министерство на вътрешните работи министър доктор Петър Илиев.

Илиев стартира диалога с думи по какъв начин името му е несъмнено, само че избрани жълто-кафяви медии, чиято благосъстоятелност била известна, желали да го създадат противоречиво. Той счита, че медиите, които стартирали името му, в никакъв случай не били толкоз координирани в оцапването на едно лице. " Вижте медиите, вижте кой им е притежател, вижте кой има изгода ", настоя той след въпрос на Виктор Николаев в утринния блок на Нова телевизия да уточни поименно задкулисието. А когато Илиев съобщи, че аудиторията на Нова телевизия е от мислещи хора, Николаев отвърна, че " има и немислещи ".
 Доц. Киселова проговори за абсурда с плагиатството от страна на Петър Илиев Доц. Киселова проговори за абсурда с плагиатството от страна на Петър Илиев
Има най-различни способи, по които да се откри плагиатството. Аз няма да кажа какъв брой %, какъв брой страници. Трябва да се съпоставят...

По думите на Илиев, Слави Трифонов му предложил да влезе в държавното управление, след вътрешно разискване в " ИТН ". Когато направихме референдума, ръководещият режим ми изпрати ДАНС и Национална агенция за приходите и " ме спукаха от инспекции ", сподели още юристът.

" Аз съм експерт, който е съумял в своята специалност. Прави се опит за медийното ми тричане преди да се кача на кръга. Голям боязън тресе кочината ", съобщи Илиев, който не пожела да разяснява " бранители на Мултигруп от едно време ", откакто беше запитан по какъв начин по този начин Татяна Дончева, Николай Хаджигенов и " Демократична България " показаха съществени възраждения против кандидатурата на Илиев.

" Никога не съм виждал през живота си Делян Пеевски и Ирена Кръстева ", разяснява Илиев и присъединяване му в директорския ръб на компанията тъкмо преди Ирена Кръстева да купи компанията. Не съм взел участие в каквато и да е масонска ложа.

" Стоя зад всяка дума в моята книга " – по този начин Илиев отговори на пряк въпрос дали самичък или е преписал от доцент Наталия Киселова. „ Не съм чел труда ѝ, не съм осведомен ”, отхвърли Илиев. В нито един катедрен съвет за 6 години не е поставян този въпрос, добави той.
 Софийският университет стартира инспекция против Петър Илиев за плагиатство Софийският университет стартира инспекция против Петър Илиев за плагиатство
До ректора на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ проф. Анастас Герджиков са подадени три сигнала за съществуване на пл...

Попитан дали преднамерено е изтеглена от оборот " Компетенцията на Народното събрание ", Илиев отхвърли. А след въпрос дали я има и ще я даде за съпоставяне, отговорът беше, че не ходел по студията с книгата, само че щял да я даде. " Преминава се към академично тричане ", счита юристът, съгласно който има опит да бъде ударен там, където щяло да го заболи най-вече – преподавателската му кариера. Според него, Етичната комисия в СУ не може да гледа дали е плагиатствал, трябвало да стане по различен метод. Да си прочетат член 59 от Закона за висшето обучение, има си давностни периоди, прикани Илиев. И изясни по какъв начин правилникът на Етичната комисия бил признат неотдавна, поставяйки въпроса " за какво ".

Да си почетен консул в Барбадос не е държавна работа, добави Илиев, без да разяснява каква е повода навръх него да му окажат тази чест. Но стана ясно от думите на Илиев, че готвеният и в този момент за Министерство на външните работи министър Ради Найденов го предложил по време на служебното държавно управление на Огнян Герджиков. Барбадос не е офшорна зона, не е в никакъв лист за страни вид " данъчен парадайс ", увери юристът. Когато беше запитан дали януари месец Барбадос не беше ли в лист за " данъчен парадайс ", Илиев отговори, че всеки можел да изиска да бъде изваден от подобен лист. " Работя от над 10 години с Доминиканската република, аз съм единственият почетен консул на страна от Източна Европа в Барбадос ", изясни претендентът за Министерство на вътрешните работи министър.

Стигна се даже до замяна на реплики дали в действителност Илиев може да води естествен диалог с Виктор Николаев. Последва и въпрос дали с агресивното си държание ще се хареса на обществото, Илиев разяснява, че който го познавал, знаел каква работа ще свърши. А при въпрос по какъв начин ще се усеща и дали ще му е честен проблем, в случай че стане Министерство на вътрешните работи министър с гласовете на Движение за права и свободи или ГЕРБ, отговорът беше: " На хипотетични въпроси не мога да давам отговор ".

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР