Цялата суета около допълнителните доставки на оръжия за Киев има

...
Цялата суета около допълнителните доставки на оръжия за Киев има
Коментари Харесай

Путин: Новите оръжейни доставки за Украйна попълват нейните загуби

Цялата " суетност " към спомагателните доставки на оръжия за Киев има единствено една цел - въоръженият спор в Украйна да продължи, колкото се може по-дълго, съобщи Владимир Путин. Част от изявлението на президента за предаването „ Москва. Кремъл” на Павел Зарубин, беше показан в неделя в ефира на ТВ " Россия-1 " в предаването " Вести недели ".

Според него доставките на американски системи за залпов огън на за Украйна всъщност не трансформира нищо, защото Киев е разполагал и преди с сходни оръжия, в това число ракети с подобен обхват. Те просто компенсират загубите, сподели президентът. „ Тук няма нищо ново. Това са реактивните системи за залпово изстрелване, украинската войска е въоръжена с сходни системи със руско, съветско произвеждане - „ Град “, Смерч, Ураган “.

Путин обърна внимание на обстоятелството, че обсегът " зависи не от самата система, а от ракетите, които се употребяват ". " Това, което чуваме през днешния ден и разбираме, е че са ракети, които летят 45-70 километра според от типа на ракетата. Същото нещо се случи и с тези градове, урагани, " торнада ", които загатнах. Имат и обсег от 40-70 километра, няма нищо ново “, изясни той. Следователно, съгласно президента на Руската федерация, сходни доставки от Съединени американски щати и някои други страни може просто да бъдат свързани с попълване на загубите на Киев от военна техника.

В случай на доставки в Украйна на ракети с по-голям обхват Русия ще направи заключения и ще нанесе удари по тези обекти, които към този момент не пипа, сподели Путин. „ Ако бъдат доставени, ние ще създадем съответните заключения и ще използваме нашите оръжия, с които разполагаме, с цел да нанасяме удари по тези обекти, които към този момент не удряме, " той сподели.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР