Цялата сръбска нация грабна“ селекционера Драган Стойкович след фиаското на

...
Цялата сръбска нация грабна“ селекционера Драган Стойкович след фиаското на
Коментари Харесай

Сърбите гризат нокти - договорът на Пикси ги държи в патова позиция

Цялата сръбска нация „ сграбчи “ селекционера Драган Стойкович след фиаското на „ орлите “ на UEFA EURO 2024. западните ни съседи отпаднаха безславно с две точки в група С в каре измежду Англия, Дания и Словения, което отприщи гнева на почитатели и медии в Сърбия.

Пикси Стойкович парафира нов договор със сръбската федерация два месеца преди старта на европейското състезание, а годишната му заплата в Стара Пазова възлиза на 1,5 милиона евро на годишна база.

Това прави повече от треньори като Вили Саньол (Грузия), Златко Далич (Хърватия), Франсиско Калцона (Словакия) и Каспер Хюлманд (Дания).

Сега след некласирането напред, то всички в Сърбия са обединени в размислите си, че е време за смяна на селекционерския пост, само че в новия договор на Стойкович има уговорка, която гласи, че в случай че се стигне до преждевременното му освобождение, то локалната централа би трябвало да му заплати мигновено един милион евро.

Още при подновяването на контракта вицепрезидентът на сръбския футбол Бранислав Недимович беше безжалостен съперник това да се случва по този метод. Самият той тогава сподели, че в случай че се стигне до отпадане в групите, то тази уговорка не би трябвало да се задейства.

Припомняме, че " орлите " се класираха втори в квалификационната си група за UEFA EURO 2024 в група с България, само че в двата мача нашите " лъвове " изпуснаха отлични шансове да победят съседите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР