Цялата ситуация е абсурдна. Разбирам, че те са заплашени от

...
Цялата ситуация е абсурдна. Разбирам, че те са заплашени от
Коментари Харесай

Нова версия от мъжете с мерцедеса: Божанков парадираше с депутатската си карта, искаше да ни блъсне три пъти, отказваме извинение!

" Цялата обстановка е неуместна. Разбирам, че те са застрашени от наказателна отговорност, само че е човешко и вярно да се извинят. Бих го приел ". Това съобщи в ефира на Нова тв депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков.

Както БЛИЦ заяви, националният представител твърди, че на автомагистрала " Хемус " е бил застрашен с револвер от двама мъже в Мерцедес. " В петък, когато се прибирах след парламентарен надзор, изпреварвах автомобил на " Хемус ". Зад мен се приближи " Мерцедес и стартира да ме преследва с дълги светлини. " Поде в ефира на нова тв депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков. В първия миг си помислих, че е автомобил със специфичен режим на придвижване, само че разбрах, че не е. Този " Мерцедес " се изравни с мен и не лидерът, а пасажерът извади револвер. Не е станало нещо, което да провокира експанзия или яд. Това продължи към 10 секунди, след което автомобилът продължи по пътя си. По-късно подадох сигнал на полицията и те стопираха колата. Не познавам хората от автомобила и преди тази преживелица не е имало никакъв контакт сред нас ", съобщи той.

Двамата мъже обаче също се изрекоха в ефира и дадоха тяхната версия. Те са от град Левски и към този момент са освободени. " В момента, в който се изравнихме с него, изкара една карта - бяло, зелено, алено... Не я знаехме каква е тъкмо. На косъм беше да ни удари преднамерено. Като виждаше, че му мигаме с фаровете, спираше внезапно няколко пъти. Пистолетът беше на таблото, бях си го извадил от чантичката. Сви в дясно, без мигач, понижи, изравни се с нас и си сподели картата, че е народен представител ", обявиха мъжете.

Запитани дали ще се извинят, те споделиха: " За какво ние да се простим, той щеше да ни блъсне три пъти и ни уплаши, най-после за похлупак си вади картата и се смее. Народен представител, имунитет има, но имунитетът не му разрешава да се държи по този метод. Можем да му кажем единствено, че не е прав. Това, че има карта, не значи че е освен това от нас ".

По мотив техните думи депутатът сподели: " Няма по какъв начин да разясня история по какъв начин бойно оръжие стои на предното стъкло на кола, виждам го инцидентно и се пробвам да ги блъсна - това е просто неуместно ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР