“Цялата система на гласуване е корумпирана и търси келепир от

...
“Цялата система на гласуване е корумпирана и търси келепир от
Коментари Харесай

Фолк певицата Луна: Няма да субсидирам с гласа си партии, ще пускам бюлетини само за себе си


“Цялата система на гласоподаване е корумпирана и търси кяр от жителите на страната . Хората бяха карани принудително да вървят да гласоподават, с цел да им се взима по 8 лв. на глас. “ Това сподели в деня на изборите пред „ България Днес “ певицата Луна. Изпълнителката на няколко пъти се кандидатира за президент и за депутат, само че този път на локалните избори реши да пропусне. Причината - не вижда смисъл.

„ Не поддържам никого “ е най-опасна рубрика. Това е капан! Съветвам никой в никакъв случай да я употребява “, съобщи фолкпевицата Луна. Именно по тази причина русата хала е решила да не се яви в изборната секция, тъй като другояче мисли, че ще поддържа статуквото. „ По този метод те взимат от мен 8 лв., които отиват в партия, която даже и аз не знам. ” Въпреки че стартирането на избор в урните е гратис, музикантката не желае да подкрепи субсидирането на нито и една партия. „ Ти си мислиш, че не си дал своя вот за никого, само че по този начин субсидираш някоя партия, която даже не знаеш коя е “, уверена е някогашният кандидат-президент и прибавя: „ Регистрирайки се в секцията, 8 лв. мигновено отпътуват. Тази рубрика бе измислена, когато апатията обзе обществото и то не искаше да гласоподава. Когато дотациите започнаха да понижават, те вкараха този избор. Един тип да наподобява като „ протестен избор “, само че в действителност е, с цел да отидат дотации там където желаят ръководещите “.

„ Политик за мен няма в България. Ако имаше сериозен политик с част от качествата, които изброих, ние нямаше да сме на това състояние “, установи гръмко артистката.

Изпълнителката не намира водач с качества, които тя държи да има, и не е посетила урните миналата неделя. “Няма сериозен мотив да се гласоподава. Сериозен мотив е когато здравомислещите хора вървят и гласоподават единствено когато Луна е претендент на каквато и да е позиция в политиката “, изясни тя за своя избор. Луна съобщи, че занапред нататък щяла да гласоподава само за себе си. Шуменската хала мисли, че тя е почтен и борбен човек, който знае дефицитите и потребностите на обществото, и че тя е единственият човек, който ще оправи нещата. „ Кой ще ни обезпечи спокойния живот в нашата прелестна татковина? “, зададе въпрос риторично Луна и добави: „ При това изсмукване на последната стотинка на българските жители. При този обаян кръг на подправени политици “.

Певицата няма доверие на нито едно политическо лице в България. „ Когато се кандидатирах за президент през 2021 година,  реализирах голям триумф . Направих всичко сама единствено и само с персонални средства. Нямах поддръжката на който и да е, с цел да се разгранича от мафиотските кръгове и структури или с комунистическа безнравственост и прочие “, раз Луна за прекарванията си по време на своята кандидат-президентска акция „ Излязох нескрито и споделих истината: Подскочиха ми някои хора, започнаха да ми вредят и на физическо равнище. В един миг хората имат вяра на лъжата, а не на истината, тъй като са повлиявани от структури, които непрекъснато промиват мозъците на хората и ги отклоняват от правия път, от действителността, от верния метод на мислене ”.

Луна желае да отвори очите на българите и да ги накара да виждат света, както тя го вижда. По думите и у нас нещата могат да се оправят единствено от ексцентрични хора. Според нея това са създателите които не са част от матрицата, а от статуквото, написа България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР