"Цялата сага с партийните субсидии започна, когато се разбра, че

...
"Цялата сага с партийните субсидии започна, когато се разбра, че
Коментари Харесай

Борисов захапан от "Агнешките главички"! Костов сънува кошмари, че трябва да връща пари!

"Цялата сага с партийните дотации стартира, когато се разбра, че МФ е наддавало непозволено средства на политическите партии. ДСБ би трябвало да върне 50 000 лв.. Ще търсим донори, тъй като не получаваме дотация ", хленчеше тази заран Атанас Атанасов, ръководител на бутиковата труп(а) ДСБ.

Шефът на политическата полиция по времето на Костов също като началника си, е гневен на българския народ, че не продължава да налива пари, с цел да ги устоя.

Атанасов би трябвало да пали свещи и да благославя Борисов за безкрайното му самообладание, че го понасям години наред като съдружен сътрудник, а на всичкото от горната страна го създаде в ръководител на парламентарната комисия по Вътрешна сигурност и публичен ред. Тогава Атанасов се въртеше като пале в краката на Борисов и постоянно му звънеше по телефона с молба да го предложи за МВР-шеф. В същото време успяваше да обгрижва и Цветанов в коридорите на Народното събрание и освен там.

Откакто Борисов измете Костов и свитата му от властта, той внезапно стана доста неприятен. А Бойко доста добре знае какъв брой отмъстителни са "Агнешките главички ". Още повече, когато в този момент ги е блъснал по най-болното място - парите.

50-те хиляди лв., които ДСБ би трябвало да върне на бюджета от надвзета дотация са джобните на Костов. Та той взимаше даже месечно повече като съветник на Цветан Василев, а друга тлъста сума прибираше щерка му, която беше отдала офис на банкера дезертьор.


Атанасов постоянно шепнеше сладки приказки в ухото на Цветанов по времето, в което бяха съдружни сътрудници. Откакто не е на масата на властта, Атанасов е много ядовит


Костов постоянно е непоколебим с шефа на политическата си полиция

На всичкото от горната страна тази заран Атанасов безочливо иронизира Цветанов за взетата му от подтекста имитация "Няма кой да ме накаже ", разчитайки на късата нашенска памет за това, че нямаше кой да накаже неговия стопанин за мафиотската приватизация трансформирала генерации пенсионери в просяци.

Има кой да накаже Костов и прислужниците му за разбойническото раздържавяване. Този някой е горе в небето. Гледа и вижда всичко! Забавя, само че не не помни!

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР