Цялата пролет от 2021 е зад нас.Дори и вече мина

...
Цялата пролет от 2021 е зад нас.Дори и вече мина
Коментари Харесай

Удар точно в целта – идеи за маникюр за втората половина на лятото

Цялата пролет от 2021 е зад нас.Дори и към този момент мина първия месец на лятото. Неусетно студовете през февруари бяха сменени първо от първото мартско топене, а по-късно от затоплящ април.

Доброто време набира скорост всеки ден, следва единствено най-хубавото: цъфтящи дървета, шепот на топъл вятър, първата майска гръмотевична стихия. Що се отнася до мен, няма сезон по-добър от пролетта, само че още е по-готин и по-впечатляващ е сезон на лятото, точно през лятото ти се радваш най-вече и като че ли самичък се събуждаш от леден сън.

И подготвен да провеждаш от ден на ден и повече време на вън, до природата и топлината. Особено след тези гадни дъждови през июни, от които персонално аз не съм осетела лятото. Но в този момент като към този момент е топло на вънка и слънцито ни съгрява още по-силно, ние единствено се радваме на това.

Идеите за маникюр също не стоят на едно място. Доскоро избирахме плахи и нежни разновидности за 8 март, а в този момент всяка седмица майсторите ни оферират все по-ярки, игриви, забавни хрумвания, всяка от които съдържа късче лято и топлота. Като цяло, от към средата на края на април до края на лятото, маникюрът ще бъде сходен. По принцип се употребява нещо блестящо, само че естествено, такива естествени цветове.

Това е типът на маникюра, който желаеме да ви покажем през днешния ден. 15 хрумвания, които несъмнено ще затворят въпроса какъв маникюр да извършите в близко бъдеще. И несъмнено с каква концепция да отидите при вашия занаятчия. Така че седнете по комфортно и започнете да избирате ваш нов и ярак маникюр, за нова аизия.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР