Цялата помитаща енергия на рока, преди да е лустросан и

...
Цялата помитаща енергия на рока, преди да е лустросан и
Коментари Харесай

Натуралните Guns`n Roses - избухващи във видео от 1991 г.

Цялата помитаща сила на рока, преди да е лустросан и влезнал в касовите апарати на огромните бизнес хиени... И в последна сметка - преди да е стар, захвърлил цигарите (и Бог знае още какви навици) и минал на чиа и годжи бери.

Всичко това може да се види, чуе, изкуфее и даже да се усети с кожата във видеото, което Guns`n Roses разпространиха преди часове -  съвсем в края на 22-ата година от новия век. Това е осъществяване на You Could Be Mine от 16 май 1991 г. 



Самата ария публично излиза като хитсингъл чак седмици след този показателен концерт - на 21 юни 1991 година И както си спомнят закостенелите " деветдесетари ", беше от кино лентата с Арнолд Шварценегер Terminator 2: Judgment Day.

Лайв версията, снимана в Риц Тиътър, Ню Йорк, връща към най-хубавите дни на най-опасната тайфа в рока. При това този състав е смъртоносен - още преди напускането на Изи Страдлин, само че към този момент с Мат Соръм на барабаните. Политащият в публиката Дъф Маккагън е единствено за лукс - той и през днешния ден си е подобен... 

Цялата творба е плод на избухващия яд на Изи към другарка, с която се е разделил и... не ни е работа да превеждаме детайлите на текста.

Естествено, този поклон на Guns към събитие отпреди 31 години не е инцидентен - пробват се да ни продадат нещо.

Според анонса в YouTube канала им, на 11 ноември ще излезе първокласен бокссет на Use Your Illusion I & II, съдържащ 97 песни.

Ще има ремиксиран аудио лайв от Лас Вегас от 1992 година, както и целият концерт от " Риц ", блурей видео и какво ли  още не... Любопитно е, че от групата акцентират, че това е първият формален ремикс на двата " илюжъна ", които преди време ги изстреляха в звездна орбита во век и веков.

Изобщо - гурме за застаряващи рок носталгици!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР