Цялата полиция в Търговище е на крак от 14 часа

...
Цялата полиция в Търговище е на крак от 14 часа
Коментари Харесай

Претърсват Търговище и околността за изчезнала възрастна жена

Цялата полиция в Търговище е на крайник от 14 часа в сряда в търсене на 84-годишна жена, която е излязла от дом за възрастни хора в региона на жп гарата в града малко преди този момент. Недка Бурджиева е родом от поповското село Водица.

Персоналът и полицията са се свързали с всички вероятни родственици, само че никой не е приказвал с нея и нямал информация къде може да е отишла. Претърсва се цялата прилежаща територия, в която има промишлена зона, минава река и жп линията.

Към момента нямало данни дамата да се е качила на трен или рейс, само че не е изключено дамата да е поела към различен град.

Полицията продължава да преглежда и записите от камери в града, с цел да хване вероятно в каква посока е поела дамата, в случай че тя е предходна около някое от устройствата, които са и на входните артерии.

Жената е била подвижа и в положително психологично положение.

Издирваната е с растеж 153 см и кафяви очи. Била е облечена в алена блуза и наследник елек, прецизират от полицията в града.

От там умоляват жителите, в случай че разполагат с някаква информация за търсената жена, да алармират на тел. 112 или на тел. 0601/60460 в оперативната дежурна част на РУ-Търговище.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР