Цялата парламентарна група на Величие ще бъде в пленарната зала,

...
Цялата парламентарна група на Величие ще бъде в пленарната зала,
Коментари Харесай

“Величие“: Ще гласуваме против кабинета “Желязков“

Цялата парламентарна група на " Величие " ще бъде в пленарната зала, когато се гласоподава държавното управление на ГЕРБ, и всички ще натиснат " срещу ". Това увери зам.-шефът на групата Дарин Георгиев.
Прочетете още
Това е било решено на съвещание на групата през вчерашния ден в 18,00 часа. Георгиев обаче не сподели по какъв начин ще постъпи партията при гласуването на втория мандат на Движение за права и свободи.

" Партия " Величие " продължава да съществува. Парламентарната група е единна. Николай Марков е ръководител на парламентарната група, само че партията не е негова, а на концепциите. " Величие " е концепцията. Ние сме тук да представяме концепцията и да следваме концепциите на партията ", сбит бе Георгиев след вчерашните нови кавги в редиците на партията от " Исторически парк ".

Вчера идеологът на партията и притежател на атракциона Ивелин Михайлов се оплака, че Марков го е заплашвал с ликвидиране. Искал от него първо депутатите на " Величие " да поддържат претендента на ГЕРБ за началник на НС Рая Назарян, тъй като в подмяна им дали обещание един министър. После пък Михайлов " разобличил " петима депутати, които обмисляли да гласоподават и за кабинета " Желязков ". Според него обаче по-късно се отказали да го вършат.

" Лидерът на парламентарната група е Николай Марков ", сбит бе Георгиев на въпрос кой е водачът на " Величие ". Вчера Михайлов, депутатката Красимира Катинчарова и регионалната координаторка в София Стела Бобчева упрекнаха Марков, че упражнява напън, с цел да стане водач.

На съвещанието на групата не били разисквани заканите против Михайлов, тъй като " не им е значимо ", а и в групата имало " независимост на словото ".

Георгиев не знаел дали са били предлагани министри на партията. Отрече да е имало оказвало напън върху депутатите по какъв начин да гласоподават по избрани тематики.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР