Цялата налична техника на Автомагистрали“ ЕАД ще се включи в

...
Цялата налична техника на Автомагистрали“ ЕАД ще се включи в
Коментари Харесай

Зам.-министър Захари Христов: 15 самосвала и 4 багера помагат за разчистване на щетите след бедствието в Карловско

Цялата налична техника на " Автомагистрали “ ЕАД ще се включи в разчистването на вредите след наводнението в Карловско. 15 самосвала, 4 багера, 20 чиновници на държавното сдружение са на място, 40 чиновници на Националното тол ръководство и чиновници на Агенция " Пътна инфраструктура “ са в помощ на бедстващите там. Около 10 пътнотранспортни компании също оказват помощ за отстраняването на повредите по пътищата. Това заяви пред медии заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Захари Христов. Той е в с. Каравелово дружно с изпълнителния шеф на " Автомагистрали " ЕАД инж. Иван Станчев и ръководителя на УС на АПИ инж. Иво Иванов.

По обед се чака да дойде още техника. Всичко каквото Министерство на регионалното развитие може да предложи е налице, сподели още заместник-министър Христов. И добави, че първата задача е да се създадат проходими обитаемоте места в района.

В помощ на управляващите на терен се включи и профилирана машинизация на частни строителни компании, членове на Камарата на строителите в България и на Българска браншова камара “Пътища ".

" Водоснабдяване и канализация “ – Пловдив работи по премахване на повредите на помпените станции наоколо до засегнатите обитаеми места. Ще бъде изработен оглед и техниката ще бъде разпределена по този начин, че да доближи на всички места, където е належащо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР