Цялата концепция за непринуден секс всъщност винаги ме е смущавала,

...
Цялата концепция за непринуден секс всъщност винаги ме е смущавала,
Коментари Харесай

Това, което научих от едногодишното правене на случаен секс

Цялата идея за неналожителен секс в действителност постоянно ме е смущавала, защото чувствам, че няма нищо по-интимно от секса. Но сексът беше всичко, от което се нуждаех след края на една 9-годишна връзка. С две думи, от размяната на милувки на инцидентен принцип, разбирайте с сътрудници, с които не желаех да имам другжи връзки отвън леглото, научих това...

1. Тялото ми е съвършено тъкмо такова, каквото е
Години наред имах вяра, че мъжете желаят единствено кльощави, високи манекенки. Разбира се, други дами ми правеха похвали за тялото ми в жанр Мерилин Монро, само че аз се срамих от извивките и неналичието на височина. Но в годината ми на нехаен секс се научих по какъв начин да се усещам удобно в личната си кожа и да спра да се интересувам от това, което мъжете мислят.

2. Сексът е по-забавен, когато е импровизиран
Загубата на спонтанност може да докара до загуба на страховит улов – и полов, и прочувствен. Слава богу, небрежният секс с съвсем непознати ме възнагради със спонтанни полови хрумвания и освобождение от задръжки.

3. Експериментирането не е нещо, от което би трябвало да се срамувате
Знаейки, че евентуално в никакъв случай повече няма да видите този или оня полов сътрудник след края на нощта, е необичайно освобождаващо. Опитах множеството неща, които допреди това съм си забранявала в леглото, и резервирах страхотните неща в репертоара си, с цел да ги употребявам още веднъж в бъдеще.

4. Дългосрочните сътрудници би трябвало да бъдат оценени
Имам шанс, че в никакъв случай не съм прекарвала повече от три месеца без полов контакт, само че две от моите приятелки са в изсъхнал режим повече от две години. Нещо, което научих от тях, е, че когато сте уловили добър ухажор, би трябвало да го държите толкоз дълго, колкото можете.

5. Не разчитайте на другите да ви свършат
Когато бях дълга връзка, сътрудникът ми в никакъв случай не ме оставяше да си потегли от вкъщи му без оргазъм, даже той самият и да е завършил доста преди аз да издам сакралните си скотски вопли. Разбира се, няма толкоз самообладание в инцидентните полови срещи, което ме води до последния и най-съществен урок - единственият човек, на който може да разчитате в живота и в секса, сте вие самите. Изследвайте тялото си и знайте какво ви изтезава. Това познание ще помогне в самотните дълги нощи.

И не забравяйте да мастурбирате!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР