Цялата им борба е за министерски постове, пари и власт.

...
Цялата им борба е за министерски постове, пари и власт.
Коментари Харесай

Борисов: Предупредих Трифонов за реформаторите

Цялата им битка е за министерски постове, пари и власт. Нищо друго не ги интересува. Някаква госпожа там с 5,1% на изборите споделила, че би трябвало да се пазят от дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи. За Движение за права и свободи не знам, само че ние желаеме да сме на хиляди километри от това продажно болшинство, което желаете да извършите. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов в град Стамболийски във връзка свадите сред Има Такъв Народ и Демократична България при договарянията им за сформиране на държавно управление.

" Това, което го говорехме преди две седмици, през днешния ден го чухме в Народното събрание. Че са далавераджии и желаят единствено постове. Още преди 2 седмици му споделих на Слави Трифонов през медиите: аз на тези реформатори съм им сърбал попарата. Ще го оставят по средата на реката ", акцентира ръководителят на ГЕРБ.  

Той разяснява и утринните изявления на членове на Има Такъв Народ. " Сутринта, като го слушах Тошко Йорданов от трибуната, изпаднах в суматоха. Да си създадат държавно управление и да си поемат отговорността. Да не ни намесват нас, дано да си създадат държавно управление. Не знам в този момент по какъв начин ще се сдобрят. Тошко Йорданов сподели, че техният министър е шарлатанин. Утре по какъв начин ще излезе и ще каже, че към този момент не е? Ние като казахме, че най-хубавият му другар Спецов е шарлатанин, вие си траехте ", разяснява още Борисов. 

ГЕРБ е подготвена за избори и ще усили своя резултат, само че за страната е по-добре в този момент да създадат държавно управление и да си поемат отговорността, подчерта председателят на ГЕРБ.  

По думите на Борисов, упреците на Стефан Янев са реклама за ГЕРБ. " От Стефан Янев три упрека чух към нас сутринта, разбирам го индивидът, че му е неловко и неслучайно е излязъл през задния вход на Народното събрание. Първото е, че сме давали по 50 лв. на пенсионерите. Да му кажа, че не може това да е укор, че сме дали на 2,4 милиона пенсионери пари за медикаменти по време на пандемията. Вторият укор е за Северозапада – за какво сме правили „ Хемус “ и Ботевград-Видин. Ами тъй като има потребност от развиване и там. И третото е, че сме давали безплатно пари на бизнеса при Ковид-кризата. Упреците на Стефан Янев са наша реклама ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

Борисов напомни, че Българска социалистическа партия са банкрутирали най-вече банки. " Сега първото, което направиха е да се хвърлят на ББР. Само че Кирил Петков сподели, че банката е капитализирана и е в цветущо положение. Сега борбата е по какъв начин да я източат. С сложени компании сякаш за IT, ще дават по 5-10 милиона необезпечени и те няма да ги върнат ", предизвести Бойко Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ изрази възмущението си, че в новия вид на Плана за възобновяване е очакван 1 милиард за 1 гигават слънчеви паркове и попита хората от това ли най-вече имат потребност? " Обещали са мангизи на някой, с цел да купят от тях батериите ", уточни Бойко Борисов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР