Цялата драма около Асен Блатечки напоследък явно не го е

...
Цялата драма около Асен Блатечки напоследък явно не го е
Коментари Харесай

Не е Диляна: Асен Блатечки празнува 50 години с прелестна ак...

Цялата драма към Асен Блатечки в последно време очевидно не го е отказало да основава просвета. Макар светските среди да се тресат от хипотетичната му разлъка с Диляна Попова, артистът има мотив за празник. Двамата с Койна Русева ще отбележат своя 50-годишен празник с премиерния театър " Омразна обич " на театрална къща Вива Арте по едни от най-известните подиуми от международната класическа драматургия.



В спекталъла на Борислав Чакринов, театралните сътрудници съвсем незабавно минават от положение на ненавист към висша обич в Лейди Ана и Ричард от Ричард III на Шекспир, Дон Жуан и Дона Ана от Дон Жуан на Пушкин, Катерина и Петручио от Укротяване на опърничавата “на Шекспир, Смирнов и Попова от Мечка на Чехов. Премиерaта е на 31 октомври в София, открита сцена Сълза и смях.

Отложен с година заради пандемията, юбилейният театър " Омразна обич " споделя за това необичайно възприятие " любовта ", което ни връхлита ненадейно, нарушава покоя ни, прави ни луди… и смешни. Понякога не желаеме тази обич, мимолетна и безконечни, само че без нея не можем, написа iwoman.bg. На сцената взаимоотношенията сред Асен Блатечки и Койна Русева основават такава сила, такава главоблъсканица от възходи и падения, от привличане и отбиване, че в случай че това бяха действителни взаимоотношения, тази двойка нямаше да слиза от челните страници на жълтите издания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР