Цялата държава стана заложник на спасяването на Борисов и лакомията

...
Цялата държава стана заложник на спасяването на Борисов и лакомията
Коментари Харесай

Нинова: Цялата държава стана заложник на спасяването на Борисов и лакомията за власт на ПП - ДБ

Цялата страна стана пленник на спасяването на Борисов и лакомията за власт на Политическа партия - Демократична България, съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

 

Тази калиция няма нито законодателна, нито управническа стратегия, акцентира като доказателство водачът на Българска социалистическа партия.

 

Управляващите към този момент не могат да ръководят, само че към този момент не могат и да се самосвалят, тъй като ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " ще спасят това държавно управление. Когато лакомията и нелепостта се съберат, злополуката е неизбежна. Ще стоят там, до момента в който задкулисието реши да ги държи, е анализът на Корнелия Нинова.

 

Искат ръб? Те към този момент са зад борда, разяснява Нинова едно от сдемте оферти на Политическа партия - Демократична България към ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. То е да се образува ръб от представители на двете партии, където да се съгласува всичко.

 

Докато течеше разногласието по отстраняването на Гешев Борисов даже не идваше на работа. Сега се върна в нормалната си форма и взе да пуска плоски шегички, сподели Нинова.

 

Чрез решенията на Висш съдебен съвет се удостовери, че политиците се намесват в правосъдната власт - не може едни и същи хора три пъти да си сменят мнението по еднакъв въпрос, уточни водачът на Българска социалистическа партия.

 

Съдебната промяна завърши. Целта беше да се избави имунитетът на Борисов, счита тя.

 

Очаквайте детайлности!

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!     

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР