Цялата държава изведнъж се развълнува от Рут Колева, която се

...
Цялата държава изведнъж се развълнува от Рут Колева, която се
Коментари Харесай

Не е само Рут Колева! Топ просташки изцепки на БГ звезди през годините

Цялата страна внезапно се развълнува от Рут Колева, която се снима по нищожно облекло върху саркофаг, символизиращ починалите в Априлското въстание. Тя пък видя политически сюжет и псевдопатриотизъм измежду нападките. Но пък всичко това беше един добър мотив певицата да обиколи онлайн медиите, а и не малко телевизионни студия.

Историята на родния елит помни и други не изключително културни прояви, дело на БГ звезди. Припомняме ви някои от тях!

Джизъса и Колизеума

Годината е далечната 2015-а, а Благой Георгиев е бясно влюбен в тогавашната си половинка Есмер Омерова. Двамата са на сантиментално пътешестване в Рим и като същински туристи посещават Колизеума. Тогава в изблик на обич българинът хваща една монета и изписва името си по международното завещание на ЮНЕСКО. Дълго време Джизъса отхвърляше това да е истина, само че през 2017 година той в последна сметка си призна за вандалския акт.

Преслава и обувките

Преди време в Истанбул направиха арт апаратура, отдадена на дамите жертви на домашното принуждение и изгубили живота си при такова. Ставаше въпрос за 440 чифта обувки, които висяха от фасадата на постройка. За това се говореше и в България, само че очевидно новините не доближиха до Преслава. 

Когато тя отиде в Истанбул, певицата качи фотоси от въпросната апаратура и написа " обувки да искаш ", съпроводено със смеещо се емоджи. За благополучие този гаф не се повтори.

Виж още: Михаела Стоичкова в порно? Силиконовата мацка се появи в смело видео

Лоренцо и скоростта

На кого ли не му се е случвало да наруши разпоредбите за придвижване по пътищата несъзнателно? Е, Лоренцо не просто ги наруши, а и снима гафа си, с който се и гордееше. Става въпрос за зверско настъпване на мощна спортна кола, а върха си от 230 км/ч той показа в Instagram. Тогава даже се наложи Софи Маринова да му вземе колата. 

Джулиана Гани и Илиян

Раздялата, която сподели по какъв начин не би трябвало да се разделят хората! Онези записи, които някогашният на моделката пусна, бяха скандални. В тях тя заплаши Илиян, че ще даде Давид, детето им, в пансион. " Давам детето в пансион, млада съм, ще си родя друго ". Сега от вероятността на новата ѝ бременност думите звучат даже ужасно.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР