Цяла Украйна гори. Вече не се стреля само по военни

...
Цяла Украйна гори. Вече не се стреля само по военни
Коментари Харесай

Лариса Савченко: Цяла Украйна гори

„ Цяла Украйна гори. Вече не се стреля единствено по военни бази, а и по жилищни здания ”. Това сподели в ефира на „ Събуди се ”  Лариса Савченко, гражданин на Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1068
Тя описа и по какъв начин е минала нощта.

„ В Мариупол се водят борби, стрелят и по мирни квартали. Има жертви. Цяла нощ се крием в мазетата, тъй като ни предизвестиха, че ще има офанзива. Магазините към този момент са изпразнени. Мислим да се евакуираме, само че пътят към Одеса е блокиран ”, изясни Лариса Савченко.

В Харков ситуацията също е съществено.

„ Метрото е превърнато в бомбообежище. Основно работят супермаркети. 82 души са потърпевши, 11 са починали – 4 бойци и 7 жители в Харков. Война върви на всички места ”, описа проф. Михаил Станчев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1068  Плевнелиев сподели кой ще е идващият украински президент Плевнелиев сподели кой ще е идващият украински президент  Тагарев: В Киев вървят боеве в градски условия Тагарев: В Киев вървят боеве в градски условия  Байдън подписа меморандум за неотложно даване на военна помощ на Украйна в размер от 600 милиона $ Байдън подписа меморандум за неотложно даване на военна помощ на Украйна в размер от 600 милиона долара
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР