Цяла София се чуди и мае как да помогне на

...
Цяла София се чуди и мае как да помогне на
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Цяла София се чуди как да помогне на красиво горско животно бедстващо в кв. Бояна, развръзката е невероятна!

Цяла София се чуди и мае по какъв начин да помогне на диво животно, попаднало в неволя в столичния квартал Бояна. Бдителен столичанин е снимал малко сърне, което е потънало цялото в тиня и се е сгушило на тротоара до една постройка.

" Квартал Бояна, Снимката е направена от фейсбук профил Tsvetelin Ivanov-Tigara‎, той моли за помощ, тъй като от един час, от 112 му отхвърлят подпомагане ", написа мъжът, който по-късно прибавя, че казусът е стихотворец от организацията " Дивите Животни ".


Веднага под постът заваляха мнения на състрадание.

" Може и да е болно и по тази причина да лежи там. Не е ясно до момента в който не се прибере това животно. "

" Душинка блага... какъв брой ли е уплашено "

" Милото, нека се оправи бързо ", гласят част от тях.

По-късно създателят на фотографията разгласява нов пост, от който става ясна ориста на сърната.
" Здравейте аз съм индивида избавил тази беззащитна животинка от една неприятна и мъчителна гибел от 3 бездомни кучета. Благодаря на многото хора който ми писаха за помощ,парична и за развъждане в горски среди. Благодаря на хората от 112,на полицията, на зоо полицията и горските и на дивите животни за съответната реакция което имаха. На сърната е направена интервенция от 8 те дупки по шията който имаше и всичко за в този момент е наред с нея. ", написа той.




Припомняме, че това не е първият случай, в който хората се наемат да оказват помощ на диви животни. Преди дни в цялата страна хора приютяваха премръзнали щъркели, с цел да ги спасят от сигурна крах. Вчера пък доброволци се качиха в Осоговската планина, с цел да оказват помощ на бедстващи коне.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР