Цяла смяна униформени от столичното Второ РУ са били задържани

...
Цяла смяна униформени от столичното Второ РУ са били задържани
Коментари Харесай

Арестуваха петима служители на МВР в София

Цяла промяна униформени от столичното Второ районно управление (на МВР) са били арестувани тази заран при акция на дирекция „ Вътрешна сигурност ” към Министерство на вътрешните работи, Столична дирекция на вътрешните работи и прокуратурата. Според източници на Нова тв преди по-малко от месец те са извикани като патрул при злополука сред мотоциклет и лек автомобил. Инцидентът става в ж.к. „ Надежда ”.

По първична информация при идването на униформените водачът на автомобила им предлага рушвет, с цел да прикрият злополуката, защото виновността за случая е негова. Полицаите поискали 10 000 лева, а след това записали, че на мястото не са разкрили лидера на леката кола.

Няма данни за положението на мотоциклетиста. Парите са донесени на мястото на злополуката за по-малко от 30 минути, като с огромна степен на възможност предаването е снимано от близка охранителна камера. На отговорния водач не са правени полеви проби за алкохол и опиати.

На този стадий не е ясно дали 10 000 лв. са разпределени единствено сред чиновниците на реда, участвали на място, или са предадени нагоре по веригата в йерархията на полицейското ръководство. Материалите се рапортуват в Софийската районна прокуратура.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР