Цяла седмица в езерото се къпаха деца, въпреки че е

...
Цяла седмица в езерото се къпаха деца, въпреки че е
Коментари Харесай

Страхотия от Негован! Цяла седмица деца се къпали с човешките останки, а преди дни...

Цяла седмица в езерото се къпаха деца, макар че е неразрешено. Вързали са въже за една върба и с него скачат във водата. Те са разместили водата и останките са изплували “. Това описа локален гражданин на Негован във връзка откритите човешки остатъци в бидон край езерото, представен от „ Телеграф “.

Езерото се намира наоколо до река Лесновска. До мястото с останките се стига с кола по черен път, намиращ се на към километър от шосето и табелата за излаз от Чепинци в посока София.

Около седмица преди да бъдат открити човешките остатъци във Facebook страницата на село Негован била пусната публикация, че в региона към въжето до езерото е открито портмоне с персонална карта на жена.

Полицаи ще прегледат цялата база данни с профили на безследно изчезнали хора в последните години, с цел да ревизират дали могат да намерят връзка и най-много да разпознават жертвите.

Заради мощно напредналия стадии на разложение специалистите считат, че жертвите са убити преди месец. Заради горещите дни ще е мъчно да се дефинира, считат климиналисти.
Телата са на мъж и жена. И двамата са с прострелни рани в главите. Те са били разчленени и изхвърлени край водоема. На този стадий не може да се каже по кое време е настъпила гибелта.
Засега версията, че останките са закарани до мястото с кола. Преди да бъдат разпознати жертвите и да се беседва с хора от обкръжението им, проверяващите се въздържат да разясняват версии.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР