Цяла седмица следа мненията и коментарите по темата за отказа

...
Цяла седмица следа мненията и коментарите по темата за отказа
Коментари Харесай

Десислава Атанасова разкри последните указания на премиера за гласуването на новите министри с или без указ на президента

Цяла седмица диря мненията и мненията по тематиката за отхвърли на президента да подпише указа за освобождение на Младен Маринов от поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Според мен това е един опит на президента за дребно заяждане. Конституцията ясно споделя, че когато има подобен проблем не е належащо да се изпраща такова съглъсувателно писмо. Това сподели в утринния блок на bTV депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя уточни, че ако на следващия ден има декрет на президента, ще се гласоподават три оставки, написа Блиц.

" Ако няма подобен декрет, в деловодството на Народното събрание са импортирани три обособени плана за лични промени в кабинета и ще гласуваме настрана оставките, като сигурно на следващия ден ще гласуваме две и ще чакаме указа. Това е волята на премиера.

Относно АЕЦ " Белене " Българска социалистическа партия очевидно би трябвало да си освежат паметта и да забележим кой би трябвало да носи отговорност за тези милиарди, които всички ние плащаме в този момент ", отговори Атанасова на предходния гост Драгомир Стойнев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР