Цяла седмица съм контактувал с жена ми и детето ми,

...
Цяла седмица съм контактувал с жена ми и детето ми,
Коментари Харесай

Преминалият през коронавируса ски учител: Седмица съм контактувал с жена си и детето си, те не са болни

Цяла седмица съм контактувал с жена ми и детето ми, а техните проби за ковид са негативни. Това съобщи ски учителят Веселин Ангелов, един от миналите през ковид в България.
По думите му, нито един от познатите, с които е контактувал, когато е усетил признаците, не е с позитивен тест за COVID-19. Ангелов сподели и, че е имал единствено висока температура и по тази причина в началото не е вярвал, че може да е инфектиран с ковид.
Той е от Троян и сега е под домашна карантина – 28 дни. Ангелов посочи пред Нова телевизия, че в този момент е в собствен парцел, самичък.
Ангелов допуска, че се е заразил, до момента в който е работил с британци и израелци в Банско. И описа, че една седмица е имал 38 градуса температура, която не е могъл да смъкна.
" 10 дни поред, всеки божи ден имах висока температура. Лекарят в болничното заведение в Разлог ме изпрати на рентген. Направиха ми фотография и рентгенологът ми сподели, че имам двустранна пневмония. Попитах го дали мога да се прибера, защото в Троян има Белодробна болница, която е много добра ", съобщи Веселин Ангелов.
Той се прибира в родния си град Троян, след което е признат в Инфекциозното поделение на болничното заведение в Ловеч, където му е изработен тест. Той излиза позитивен.
" Сложиха ми два типа антибиотик венозно, а другият го одобрявах през устата. Първите дни бяха извънредно тежки, тъй като температурата не спадаше. Ставаше ми много неприятно, имах настинка, както и суха кашлица. Лежах две седмици в болничното заведение. Сестрите и докторите бяха на ужасно равнище ", споделя с признателност той. И прибавя, че в този момент още веднъж взема антибиотик, също така и лекарство за работата на черния дроб, както и витамини.
Още: " Коронавирусът упражнява все по-силен напън по света "
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР