Цяла Русия минава на извънреден режим Всички 25 000 сме

...
Цяла Русия минава на извънреден режим Всички 25 000 сме
Коментари Харесай

Пригожин: Всички 25 000 от Вагнер сме готови да умрем

Цяла Русия минава на ексклузивен режим
" Всички 25 000 сме подготвени да умрем ", съобщи водачът на частните наемници " Вагнер " Евгений Пригожин в съобщение, оповестено в Телеграм.

По думите му всички членове на неговата група са " подготвени да умрат " в акцията си против съветските военни.

" Всички ние сме подготвени да умрем. Всички 25 000, а по-късно още 25 000 ", споделя той в аудиосъобщението си, като прибавя, че акцията се подхваща " в името на съветския народ ".

В цяла Русия се задействат изключителни режими и се стягат ограниченията за сигурност.

След въвеждане в Москва, Московска област и Воронежска област в Русия за режим на контратерористична интервенция, в Курска област бяха засилени ограниченията за сигурност, разгласи губернаторът на региона Роман Старовойт, съобщи ТАСС. По-рано той сподели, че над Курс е бил свален украински дрон.

В Тулска област са анулирани всички запланирани всеобщи мероприятия през днешния ден и на следващия ден, оповестиха локалните управляващи.

Също за целия уикенд са анулирани и всеобщите мероприятия в Тверска област след решение на регионалния губернатор Игор Руден.

В Калининградска област са анулирани всеобщите мероприятия до 26 юни, заяви Дмитрий Лисков, началник на пресслужбата на регионалната администрация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР