Цяла плеада родни звезди поляха именния си ден навръх Цветница,

...
Цяла плеада родни звезди поляха именния си ден навръх Цветница,
Коментари Харесай

Заради страх от коронавируса - Лили отказва картички и букети за именния си ден

Цяла плеада родни звезди поляха именния си ден точно на Цветница, разбра HotArena.

Сред тях и естрадната прима Лили Иванова. Ден преди празника именитата изпълнителка прикани своите фенове да не й носят цветя и картички, апелирайки да се съблюдават всички ограничения против ковид. Тя прекара празника сама у дома. 

Звездата употребява обществената платформа Facebook, с цел да насочи молбата си към почитателите и да и честити празника. " Надявам се скоро да бъдем дружно в залите в страната! Бъдете здрави и виновни! Нека покажем своето почитание и към всички чиновници, които са на първа линия и оказват помощ в тази сложна борба. Светли празници! ", показа Лили.

Тя честити рождения ден на столичния кмет Йорданка Фандъкова, която тази година чества точно на Цветница. 

Пред " Телеграф " звездата на поп фолка - Камелия, пък показа, че ще посрещне празника у дома, дружно с половинката си Цветин. " Стоенето у дома не е мъчно за нас, защото и преди прекарвахме много време вкъщи. Ще си създадем барбекю в двора, даже в този момент готвим. Това, което си поисквам, е духовно здраве. Сега всички имаме потребност от него ", показа тя. Биляна Йотовска пък издаде рецептата си за здравословен ябълков къс, с който да почерпят имениците.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР