Цяла нощ не съм спала. Непрекъснато се чудя защо се

...
Цяла нощ не съм спала. Непрекъснато се чудя защо се
Коментари Харесай

Съседи разкриха шокиращи детайли за убийството в Пловдив

" Цяла нощ не съм спала. Непрекъснато се чудя за какво се случи това на тези младежи. Бяха младо лъчезарно семейство. " Това описа съседката Иванка Кишкилова.

На 8 март тя видяла Илияна с детето, поздравили се. Поговорили с какво се отопляват. " Похвалих се, че сме си взели печка на пелети. Тя ми изясни, че са сменили дървата с климатик. Това ме подухва на мисълта, че нямат финансови проблеми. Ходила съм в тях дори, ремонтираха скоро жилището ", описа Кишкилова.

Тя има положителни усещания от фамилията. " Познавам Ради от дребен. Ние сме миньорски блок и мъжът ми работеше с татко му в мините ", спомня си съседката.

Според някои от комшиите закланият мъж е работил в склад.

" Като млад Ради имаше залитания по гаджета, само че нямам доверие това да е бил претекстът за убийството. Все отново те са младо семейство и напълно неотдавна са дружно. ", сподели съседка на фамилията.

Днес се чака полицията да извърши втори оглед на жилището, където бяха открити телата на съпрузите.

Припомняме, че телата на Ради и Илияна Еневи бяха открити мъртви през вчерашния ден в жилището им на ул. „ Димо Хаджидимов ” № 8, бл. 11. Жената е брутално заклана. Семейството има момиченце на 1 година, което е станало очевидец на нещастието. 

Телата на двойката били открити, откакто съседка повикала полиция. В продължение на часове тя чувала писъците на бебето. Позвънила на вратата няколко пъти, само че никой не отворил, по тази причина се обадила на 112. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР