Цяла нощ не съм спал и на сутринта бях в

...
Цяла нощ не съм спал и на сутринта бях в
Коментари Харесай

Скандалът в Народния театър става неудържим

" Цяла нощ не съм спал и на сутринта бях в болница с 27,3 кръвна захар. Извадил съм си здравно и отивам при юриста, ще заведа персонална тъжба против шефа Васил Василев, тъй като той е разрешил това нещо ". Това сподели артистът Валери Йорданов по време на конференция на министъра на културата проф. Велислав Минеков. Той и колежката му Албена Колева зададоха въпроси към министъра по кое време ще вземе отношение към абсурда в Народния спектакъл, който продължава да се разраства. 

" Ще изложа няколко обстоятелства, които не са изнасяни до момента. Имам лист на дългогодишни чиновници, които са напуснали. Вече се притеснявам физически и за себе си, и за сътрудниците. По време на представлението " Хъшове " в антракта падна стената, на която аз трябваше да се катеря. Стената счупи носа на реквизитора и вкара едно момиче в болница. Аз се притеснявам физически за живота си ", сподели Йорданов. Според него случката може да е случай и случайност, само че " щом се стига до там артистът да ревизира декора, дали ще оцелее до края на спектакъла, значи май нещо не е наред ". 

Причина за проблемите в здравословното му положение е и издадената заповед от шефа Васил Василев за вътрешно следствие против Морфов.

Вчера Йорданов обръсна главата си в символ на митинг и събира подписка за отстраняването на Васил Василев от поста на шеф.  

" Моля се хората, които мълчат, тъй като са им нараснали заплатите, да погледнат трезво, да избягат от този боязън ", сподели още Йорданов. 

Актьорът описа и за композитора Слав Бистрев, който е желал да се подпише в подписката в поддръжка на Морфов.

" Той е бил викан и са му поискани писмени пояснение за какво се интересува от подписката на Александър Морфов. След това си е тръгнал и са му звъннали сътрудници, които са го молили да се върне и да се извини на дамата, зам.-дикектор ли е, не знам, нова дама в театъра, аз познавам единствено театралните служащи, тъй като работя на сцената ", сподели Валери Йорданов пред публицисти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР