Цяла Италия тръпне за дербито тази вечер между Ювентус и

...
Цяла Италия тръпне за дербито тази вечер между Ювентус и
Коментари Харесай

Не всичко е цветя и рози между Юве и Наполи

Цяла Италия тръпне за дербито довечера сред Ювентус и Торино, а през вчерашния ден почитатели на двата тима провокираха удивление с демонстрация на феърплей. Двубоят от 34-ия кръг на Серия А може би ще реши борбата за купата и се чака страстите да бъдат съществени. Тъкмо в тази връзка медиите научиха, че част от тифозите на „ бианконерите” приготвят обидна хореография.

Ултрасите на Юве и Наполи се срещнаха в тясна уличка и... изненадаха

Разликата сред Ювентус и Наполи на върха е 4 точки в интерес на „ торинци”, които се движат към спечелването на 7-о следващо скудето. Победа над директния преследвач ще бъде голяма гаранция, защото ще отвори разлика от 7 пункта при оставащи 4 срещи до края.

Заради богатата си откъм триумфи история почитателите на Юве са решили да уязвят противника. Очаква се хореографията да изобрази така наречен „ пулчинела” (персонаж от италианската комедия дел арте - б.р.), който обичайно се свързва с Неапол и който ще плаче над трофея в Серия А и Купата на Италия. Към това ще се прибави и надпис: „ Ние сме спечелили, вие сте мрънкачи.”

Алегри: Дербито против Наполи е решаващо единствено за тях

Забележката е ориентирана най-вече към наставника на „ везувиани” Маурицио Сари, който в очите на торинските тифози прекомерно доста недоволства поради несправедливости и нечестни прерогативи.

Ювентус приема Наполи на "Алианц Стейдиъм " довечера от 21,45 часа българско време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР