Цяла Франция е на тръни заради предстоящия мач с България

...
Цяла Франция е на тръни заради предстоящия мач с България
Коментари Харесай

Франсетата треперят Господ да не излезе пак българин


Цяла Франция е на тръни поради идния мач с България от международните квалификации през месец октомври. " Петлите " още си спомнят ужаса от " Парк де Пренс " на 17 ноември 1993 година, когато " Господ беше българин ". Колегите от локалното издание " Фигаро " се ужасиха, спомняйки си за великия гол на Емо Костадинов, който изхвърли сънародниците им от Мондиала. Те не желаят да претърпяват още веднъж този позор, само че са още по-притеснени, че Петър Хубчев, който участваше в оня мач, в този момент самичък води " лъвовете " към победа.

" Този прелом против Люксембург може да ни изиграе неприятна смешка. Защото успеха в София не е лесна задача. За разлика от нас, българите са съвършени вкъщи и имат четири победи в четири мача. При това там окапаха отбори като Холандия и Швеция. И Люксембург.

Освен това, хората на Петър Хубчев дебнат от засада от четвъртото място и имат късмет даже да са първи, в случай че ни победят. Той сигурно си мечтае още един път да разбие на пух и прахуляк френските фантазии, по този начин както го направи в онази кошмарна и тъжна нощ на 17 ноември 1993 година на " Парк де Пренс ", когато беше част от българския състав.

И той несъмнено има козовете си. Холандците, да вземем за пример, ядоха прахта през март на " Васил Левски ". А Франция ще е без Пол Погба. Но пък е с задоволително класа да се оправи с 52-ите в света българи в дома им под красивата планина Витоша ", написа в материала си вестник " Фигаро ", съобщи Sporta.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР