Цяла флотилия от самолети Boeing Max-9 ще бъде инспектирана, преди

...
Цяла флотилия от самолети Boeing Max-9 ще бъде инспектирана, преди
Коментари Харесай

Самолети ще бъдат подложени на проверка след експлозия на прозорец, преди да бъдат допуснати във въздушното пространство на Обединеното кралство

Цяла флотилия от самолети Boeing Max-9 ще бъде инспектирана, преди на който и да е аероплан да бъде позволено да се върне във въздушното пространство на Обединеното кралство след детонация на прозорец по време на полет през днешния ден.

Alaska Airlines взе решение от съображения за сигурност след случая малко след излитането. Зейналата дупка докара до намаляване на налягането в кабината и водачът трябваше да направи спешно кацане на интернационалното летище в Портланд в Орегон, Съединени американски щати.

Националният ръб за сигурност на превоза удостовери, че проверява и довечера английските управляващи за гражданска авиация обявиха, че въздействието върху самолетите, ръководени от Обединеното кралство, е минимално. Всеки аероплан обаче ще бъде инспектиран от превозвачи на разрешителни преди употреба в Обединеното кралство.

В него се споделя: „ Можем да потвърдим, че няма регистрирани в Обединеното кралство самолети 737 MAX 9. Въздействието върху ръководените от Обединеното кралство възду...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР