Цяла Европа се мобилизира да отговори на мигрантската вълна.Това заяви

...
Цяла Европа се мобилизира да отговори на мигрантската вълна.Това заяви
Коментари Харесай

Демерджиев: Цяла Европа се мобилизира да отговори на мигрантската вълна

Цяла Европа се активизира да отговори на мигрантската вълна.Това съобщи пред публицисти служебният вътрешен министър Иван Демерджиев в Габрово. По думите му гибелта, на която сме очевидци не е единствено в България, а в цяла Европа.

Вътрешният министър посочи, че става дума за проведена престъпност, която работи от територията на Турция до територията на последната европейска страна.Демерджиев изясни, че по цялата карта на Европа има извънредно добре построени незаконни структури.

Истинските обстоятелства са, че от територията на Турция тргват мигранти към цяла Европа, като България е единствено една допустима дестинация и то не най-натоварената, съобщи вътрешния министър Иван Демерджиев.

Той разяснява и думите на основният прокурор Иван Гешев, че с гонките по пътищата с мигранти надали не се играе на стражари и апаши.

Демерджиев изясни, че по този мотив е провел диалози с представители на Европейската комисия.

Вътрешният министър ще се срещне с министъра на защитата Димитър Стоянов, като ще създадат всичко допустимо с наличните сили оптимално добре да уплатнят границата, а редом се работи и по създаване на техническите уреди.

Във връзка с вчерашния случай с мигранти на автомагистрала „ Тракия ”, Демерджиев добави, че е ясно кои са участниците. Материалите са предадени на прокуратурата.

По думите му всяка институция би трябвало да бъде виновна по тематиката, а казусът заплашва цяла Европа.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР