Цяла България се вълнува ще спре ли излъчването на хитовото

...
Цяла България се вълнува ще спре ли излъчването на хитовото
Коментари Харесай

Спират ли „Господари на ефира“? Джуди Халваджиян е поискал рекорден бюджет за 2019 година

Цяла България се вълнува ще спре ли излъчването на хитовото шоу по Нова тв „ Господари на ефира “, или не. Всъщност продуцентите нямат желание да отдръпват предаванията си от малкия екран, както се заприказва тези дни.
Арменската фамилия обаче пуска хитрите клюки, с цел да сплаши Нова и да си договорят по-добри условия в новия контракт, написа Хот Арена.
Източници от тв средите разкриха под сурдинка, че Джуди Халваджиян желал рекорден бюджет за „ Господарите “ през новата 2019-а. А точно – над 50 000 лв. на излъчено предаване.
За информация, „ Шоуто на Слави “ коства към 70 бона на конкурентната БиТиВи.

В последните седмици от 2018-а се подвигна доста звук към новината за рухването на „ Господари на ефира “ от Нова ТВ. Джуди призна, че договорът му с медията за идната година към момента не е подписан и към този момент води договаряния с няколко малките екрани.
Всъщност контрактът изтича при започване на 2019-а и Халваджиян пресметливо даде на Нова ТВ тематика за размисъл.
„ Джуди пуска кьорфишеци, че ще се маха от малкия екран, с цел да си изпроси по-голям бюджет при подписването на контракта следващата година. От медията в никакъв случай няма да си разрешат да изтърват арменците “, клатят глава в коридорите на Нова.

Ако от медията не угодят на Джуди, ще изгубят освен „ Господари на ефира “, само че и оборотните риалитита „ Х Фактор ” и „ Като две капки вода “.
Те са благосъстоятелност на Магърдич Халваджиян, който като брат на Джуди, съпричастно ще изтегли форматите.
Подобно извиване на ръце постоянно се среща в огромните телевизионни медии, само че съгласно осведомени толкоз огромен бюджет никой не е желал от Нова ТВ. Джуди пък считал, че за сходно рейтингово предаване сумата даже е оскъдна. Сигурни в триумфа си, всички от „ Господари на ефира “ се събраха на коледно празненство, с цел да полеят Бюджет 2019.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР