Цяла Америка вече вижда Доналд Тръмп като нов президент след

...
Цяла Америка вече вижда Доналд Тръмп като нов президент след
Коментари Харесай

Стана известен новият президент на САЩ: за Байдън остана само един вариант

Цяла Америка към този момент вижда Доналд Тръмп като нов президент след резултатите от ноемврийските избори в Съединени американски щати. Дори представители на демократичния истаблишмънт стартират да показват своята преданост към него. И това е значим сигнал.

Отличната подготовка е ключът към триумфа

Анализатори от Демократическата партия на Съединени американски щати интензивно разясняват какъв брой добре са се подготвили Тръмп и екипът му за предизборната акция. Като цитират разнообразни образци, те означават, че всичко в неговата акция е съвършено проведено и всичко се получава доста ефектно.

Те базират заключенията си на резултатите от двата предварителни избора, които към този момент се организираха в Айова и Ню Хемпшир, и плануват сходни удобни резултати за Тръмп във всички останали щати. С необикновен смут съперниците на Тръмп от „ дълбоката страна “ чакат така наречен супер вторник – 5 март, когато ще се организира първичното гласоподаване на републиканците в 15 щата по едно и също време.

А преди този момент, на 24 февруари ще има още едно гласоподаване в Южна Каролина, родния щат на Ники Хейли. Освен това Хейли е била губернатор на този щат, преди да проработи за Организация на обединените нации. Така че, в случай че в Южна Каролина и след резултатите от Супер вторник Тръмп още веднъж излезе победител, тогава всички подозрения просто ще изчезнат и Тръмп просто ще би трябвало умерено да изчака ноември, когато ще се проведат президентските избори.

Но най-важното е, че анализаторите от Демократическата партия наподобява обръщат внимание на острия разум на Тръмп и обстоятелството, че той има отличен когнитивен инстикт за отговор. Тръмп атакува съперниците си незабавно, без да отделя време за размисъл. И има безчет образци за това. Просто гледайте представянето му на първичните избори и прочетете канала му в Telegram.

Защо превъзнасят Тръмп?

Под тази оценка на Тръмп от демократите се крие прикрит намек, че Байдън спрямо Тръмп е цялостен губещ. Защо се прави това?

, в Демократическата партия, или по-точно в „ дълбоката страна “, царува цялостно комплициране: хората, които вземат решения, не знаят какво да вършат пред лицето на цялостната известност на Тръмп.

наподобява, че върхушката последователно приготвя публичното мнение за обстоятелството, че Байдън ще загуби, в случай че Тръмп бъде номиниран за републикански претендент за президент и надлежно завоюва изборите. Съдейки по голям брой изявления както в демократичната, по този начин и в извънсистемната преса, в Съединени американски щати това към този момент се счита за на практика неизбежно.

Неслучайно притежателите на парите от Уолстрийт към този момент стартират да флиртуват с Тръмп, намеквайки, че е по-добре да заявяват своята преданост в този момент, в сравнение с да бъдат атакувани под една или друга форма, когато пристигна на власт.

В края на краищата, имайки президентска власт и допустимо болшинство в Конгреса, Тръмп може да провежда всевъзможни законни, само че доста груби офанзиви против всеки представител на демократичната върхушка. За благополучие има обилие от компрометиращи материали за всички и Тръмп може да „ оказва напън “ върху съперниците си по съвсем всички членове на наказателния кодекс.

Той в действителност ще почисти най-малко корупционното „ Вашингтонско тресавище “, за което има огромно търсене в обществото. Вижте единствено семейство Байдън, което пред очите на целия свят е затънало в корупция и други грехове (цялото семейство е обвинено в присъединяване в мрежа от високопоставени педофили) и което към момента е предпазено от високия пост на Джо Байдън.

Тръмп ще си отмъсти за това, че успеха му беше открадната през 2020 година, като оповестиха Байдън за президент посредством потребление на всеобщи измами с гласуването по пощата.

написа консервативният American Thinker, имайки поради ужасните последствия за тези, които тормозеха Тръмп по време на неговото президентство и при Байдън.



Преобуване по време на скока

Ето за какво, мисля, има много комплиментарни изказвания от тези, които в действителност управляваха и към момента ръководят Америка - от тази доста " дълбока страна ". Ето какво Bloomberg написа за това:

Забележително изявление! Дали „ дълбоката страна “ се помири с вероятността за ново президентство на Тръмп? Най-малкото е ясно, че всички в Америка към този момент виждат Тръмп като новия президент. И още повече, в това не може да се съмнява властта, която разполага с повсеместен справедлив разбор на обстановката в страната и настроенията на болшинството жители.

За обстановката в страната

Общото схващане, че точно Тръмп е яхнал настроенията на болшинството гласоподаватели и е трансформирал това в собствен коз, има директно противопоставен резултат върху обстановката в Съединени американски щати. По-специално, казусът с незаконната имиграция, с който Тръмп дава обещание да се оправи внезапно и дейно, въобще не се преглежда като проблем в администрацията на Байдън.

Настоящият президент и множеството демократи са на мнение, че е нужна политика на отворени граници. И тъкмо тази позиция на федералните управляващи вбесява „ едноетажна Америка “ и най-много управляващите на южните щати, които поемат тежестта на имиграционното цунами и които към този момент чакат успеха на Тръмп: той, да се надяваме, ще възвърне реда на границата.

Това очакване на успеха на Тръмп безспорно тласна републиканския губернатор на Тексас Грег Абът към директна борба с администрацията на Байдън. Той сподели, че федералното държавно управление е "

По негово напътствие, обратно на възбраната на Върховния съд на Съединени американски щати, локалната Национална армия инсталира ограда от бодлива тел с дължина 48 км на американския бряг на река Рио Гранде, която е естествената граница на Съединени американски щати с Мексико. Абът подреди на силите за сигурност да се придвижат до границата с Мексико и да арестуват незаконните имигранти.

Властите на други южни щати са на страната на губернатора на Тексас. Например, губернаторът на Оклахома Кевин Стит изрази цялостна поддръжка за дейностите на Абът. Какво е това, в случай че не въведения към американската революция?

И всичко това, подсещам, произтича от нежеланието на „ дълбоката страна “ Тръмп още веднъж да стане президент. В тази връзка подсещам, че в историята на Съединените щати нееднократно е имало случаи, когато същинските господари на Америка са спирали „ прекомерно бързите “ президенти като са ги убивали по различен метод - по остарелия каубойски метод.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР