Цял свят познава италианската легенда Джанлуиджи буфон като един от

...
Цял свят познава италианската легенда Джанлуиджи буфон като един от
Коментари Харесай

Фалшивото пеене на Буфон обра смеха в ПСЖ

 Буфон се сбогува с Ювентус след победа над Верона и седма поредна купа (видео)  Буфон разплака почитателите на Ювентус с прощално писмо
Цял свят познава италианската легенда Джанлуиджи буфон като един от най-големите вратари във футбола. Стражът обаче е много скаран с музикалните тонове и той се оказа в много занимателна обстановка пред неговите нови съотборници от Пари Сен Жермен.

По време на вечеря на лагера в Китай, легендата по традиция трябваше да извърши ария за добре пристигнал, което към този момент се практикува в редица грандове и се трансформира в мода.

Ветеранът се качи на стола и запя на родния си език с цялостно гърло. В нейния край Буфон се раздаде на 100%, което накара Неймар и компания да се заливат от смях.



Припомняме, че вратарят напусна италианския хегемон Ювентус, откакто договорът му завърши и отхвърли препоръчаните му оферта – да остане още година, да получи управителен или треньорски пост в клуба. Буфон избра за първи път в блестящата си кариера да играе в чужбина и подписа контракт с ПСЖ за 1+1 години.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР