Цял квартал се готви за бунт срещу примата на фолка

...
Цял квартал се готви за бунт срещу примата на фолка
Коментари Харесай

"Павлово" на бунт срещу Глория! Примата опушвала целия квартал

Цял квартал се готви за протест против примата на фолка Глория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк... към профила.

Съседите на изпълнителката на "Крепост " в Павлово, който от дълго време е единен с ж.к. "Бъкстон ", недоволстват против гъстия пушек и "благоуханията ", които се носят непрекъснато от комина на първокласния й дворец, написа "Уикенд ".

Камината, с която пайнерката отоплява дома си, не серпантина дори за час. Вечно била заредена с брикети, което учудвало и най-изявените непукисти в квартала. Явно примата не пести от отопление, само че гъстият смог, който се разнася от комина на двореца й, възмущава за поредна зима съседите й.

И защото множеството от тях били по домовете си за празниците, казусът към този момент станал напряко непоносим. Не смеели да се застоят на открито, поради миризмата и дима, камо ли да простират облеклата си навън, защото се опушвали за минути. "От години сме подложени на брутално одимяване от страна на Глория. Никога обаче не е било толкоз нетърпимо ", роптаят в махалата.

Тези дни търпението на съседите на Глория се изчерпало и се обединили, с цел да обмислят дейности, с които да спрат или най-малко да понижат изпаренията от камината в палата й. Съседите към този момент са алармирали общината и готвят митинг пред къщата на певицата. "Ако би трябвало, ще я призовем на спор в "Съдебен спор ", цяла България да я види какъв брой коства ", заканва се Стефанка Рилчева, една от гневните комшийки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР