Цял живот съм бил в колектив, на 14 напуснах дома

...
Цял живот съм бил в колектив, на 14 напуснах дома
Коментари Харесай

Коко, победителят във “Фермата”: Искам да живея на село, жена ми - не

Цял живот съм бил в колектив, на 14 напуснах дома и отидох да пребивавам в Бургас поради футбола, самичък, без да познавам никого. Така спечелилият във “Фермата ” Костадин Велков изясни главната причина да оцелее в риалитито. Той добави, че спортът му е дал силата и издръжливостта да се показа добре в дуелите и в последна сметка да победи.

В утринния блок на bTV Коко призна, че даже премията от 100 000 лв. не е убедило жена му, че би трябвало фамилията им да изостави столицата и да се реалокира да живее на село.



“Продължава да ми се живее на село, само че жена ми продължава да не желае. Много са ни дребни децата, занапред има учебни заведения, тренировки, танци... ”, изясни Велков и добави, че за негово страдание, в случай че не са в София, всички тези неща е доста по-сложно да се уредят.

Коко призна, че от самото начало във “Фермата ” се е дразнил от това, че в тима му има разделяне на групички, които са враждували.

“Към всеки човек би трябвало да има друго отношение ”, това е рецептата за сближение на хората, счита Коко и то освен за риалитито, а и в действителния живот. Той обаче е благополучен, че в последна сметка участниците в предаването са се трансформирали в едно огромно семейство.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР