Цял живот ни учат, че хората със силен характер имат

...
Цял живот ни учат, че хората със силен характер имат
Коментари Харесай

Хората, които плачат по време на филми, са много по-силни, отколкото си мислите

Цял живот ни учат, че хората със мощен темперамент имат цялостен надзор върху страстите си. Възприемаме изпускането на нерви и свръхчувствителността като отрицателни модели на държание. Мъжете не би трябвало да плачат, а дамите не би трябвало да демонстрират, че са подвластни. Накратко, с обидно обобщаващ звук, тези, които не могат да сдържат сълзите си по време на трагична сцена, се считат за по-слаби. Е, през днешния ден ще се опитаме да развенчаем този мит.

Сълзите са естествена реакция на организма, която може да показва палитра от разнообразни страсти - наслада, горест, болежка. Оказва се, че сензитивните хора, които плачат по време на филм, са в действителност многопластови алтруисти и могат да реализират дълбока връзка с хората към тях. Те знаят по какъв начин да надникнат в непознатия вътрешен свят и да открият с лекост причинно-следствените връзки в съзнанието на събеседника си, което е безапелационен белег за висока прочувствена просветеност.

С други думи казано, това са качества, които носят родените водачи и вдъхновители, които имат нужната вътрешна мощ да трансформират света.

Спомнете си за тази публикация, когато още веднъж видите сълзи в очита на някого по време на филм, вместо да го гледате с подигравка. А когато самите вие усетите, че не можете да контролирате страстите си, пуснете ги да се излеят на независимост - това не е мотив за позор, а привилегия.
 10-те най-очаквани кино лентата през 2021 година  10-те най-очаквани кино лентата през 2021 година  10-те най-очаквани кино лентата през 2021 година  10-те най-очаквани кино лентата през 2021 година
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР